Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Iman gucu style abi depoyla butunlesıcez cok farklı fantazılerım var:p
Bi resmini çekte göriyim motorumu be abı..Fuarda 1o metre uzağından gorduydum sıyahını:)
ıyı geceler yarın iş guç beni bekler:)

motorunuz dükkana teşrif ettiler...bi ayakbastı köftesi alayım önden...:p

5.435 liraymış ötv ile allah kahretsin ya 3 ay önce 0 aldım motorumu..Şuan olsa direk 0 honda alırdım

kafama takıldı birde buraya yazayım.
Sanırım honda gene vitesi yazacak biyer bulamamış koskoca dijital ekranda :)
izlediğim videolarda falan hiçbiryerde göremedim.
Boş u ana panelde yeşil renkte bir ışık la belirtiyor gene.ama 6 vitesi yazacak küçücük bir yer ayıramamışlar dijital ekranda zannederim:mrgreen:

motor elime geçene kadar beynimi kemirir artık bu düşünce:p

kafama takıldı birde buraya yazayım.
Sanırım honda gene vitesi yazacak biyer bulamamış koskoca dijital ekranda :)
izlediğim videolarda falan hiçbiryerde göremedim.
Boş u ana panelde yeşil renkte bir ışık la belirtiyor gene.ama 6 vitesi yazacak küçücük bir yer ayıramamışlar dijital ekranda zannederim:mrgreen:

motor elime geçene kadar beynimi kemirir artık bu düşünce:p

bi süre sonra gereksiz oluyor vites göstergesi takma kafana:rendeer:

vites göstergesine gerek yok ki çekmiyosa çek alt vitese yeterince devirliyse çek üst vitese :)

frenliyorum motor devri 3 bine iniyor sonra vites küçültmeden gazı sonuna kadar açıp bekliyorum yavaş yavaş devirleniyo. Bi zararı olur mu?

selamlar herkese =))
sercan pazar gunu yenibosya civarında mıydın motorla? gri bi hyo gordum kask da senin kasktı =))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------

bu arada şu motorun ekipmanlarını bi toparlayamadım =))) michelin lastik aldım fuardan.simdi akü kaldı =)) ucuza netten yuasa buldum 105 tl.onu da aldım mı dogru muayeneye =))

Motosikleti
Hornet
motorunuz dükkana teşrif ettiler...bi ayakbastı köftesi alayım önden...:p

Şansıma bayiye gittiğim günün akşamı teşrif etmiş şelepsiz abi :mrgreen:
Küfte dediğin nedir Tekirdağa yakın semtte oturuyorum bı telefonunla yoldayız..Senin bildiğin yerde vardır şimdi 1o numara köfte yapan...:)

Nasılda canım cekti şimdi :queen:

selamlar herkese =))
sercan pazar gunu yenibosya civarında mıydın motorla? gri bi hyo gordum kask da senin kasktı =))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------

bu arada şu motorun ekipmanlarını bi toparlayamadım =))) michelin lastik aldım fuardan.simdi akü kaldı =)) ucuza netten yuasa buldum 105 tl.onu da aldım mı dogru muayeneye =))

ekipmanları toparlayamama sebebi ise beyendiğim bi deri monta param çıkışmayınca kankim kendi ekipmanlardan vazgeçerek bana deri mont çekmesiydi :cherry:ı love u yıfrım :rendeer:

selamlar herkese =))

Vurduruyorduysa kesin sercandır :)

efe bakalım ne zaman getirecek motoru.2-3 gün demişlerdi yarın 3. gün :mrgreen:

istanbuldaki arkadaşlar bilginiz varmı ordaki bayilere dağıtımlar başladımı acaba.

yakında istanbula kadar uzanacak benim bu el :)

evet haklsınız ben motorumun rodajını kötü yaptım. ama düz yolda 130 km hafif bayır aşağı 150 km görebiliyorum ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
turuncu cbr 125 r gelicekmi türkiyeye? o fuardaki ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar