Herkese merhaba bu foruma ilk mesajım bende yaklaşık 5 aylık bir shadow 750 c4 kullanıcısıyım bu forumdan baya bilgileneceğiz gibi görünüyo.
sormak istediğim kullanıcı arkadaşlara aranızda shadow için sert çanta kullanan varmı varsa nereden temin edebilirim bağlantı parçalarıyla birlikte birde ön cam yaptırmak istiyorum özel kestirmek doğru hareketmi fiyat olarak uygun olsa bile aynı kaliteyi verirmi.
Ön cam için özel yapım tabir edilen bir camı düşünmenizi ben şahsen önermem.Bunda camın kalitesinden tutun bağlantı aparatlarına,civatalarına kadar bir takım olumsuzluklar mevcut.Bunun yerine
BU SAYFADA NATİONAL CYCLE SWİCHBLADE ÖN CAM fiyatı ve montajı hakkında yazım var.
Ben bu camdan çok memnunum.Motorlarında cam olmayanlarada tavsiye ederim.Çanta seçenekleri için ise cruiser motorlara uygun bir çok alış veriş siteleri veya hondanın yetkili servislerinde satılmakta.Ama cam ve çanta seti için en az 2000 tl yi ayırmalısınız.
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------
Spirit zaten birdaha türkiyeye gelmeyecekmiş
ABS li nin dışındada sıfır shadowda başka seçenek yok,bana kalırsa 2500 lira düşsünler ABS olmasın
adamların yaptığı aha sana bir kaya nerene istersen orana daya misali
20400 lira birçok insan için çok ciddi para motora
Siparişe göre getirme işinide tam anlamadım ben zira sipariş vereyim dedim almıyorlar haziran gibi getireceğiz sizi arayacağız dediler
şöyle izah edeyim;
siz bir üründen örneğin 30 adet satıyorsunuz ve %20 kar marjınız var.60 adet satmanız için neden % 10 kazanasınızki?
Bu satış stratejisi bayiler için değil distribütör firmalar içindir.bayii karı değişmez.onların kar oranları bellidir.fiyatlarında indirim olduğu zaman onlarda varsa stoklarında bu ürünlerden ithalatçı firmaya fark faturası keserler.
özellikle shadow için yıllık satış hedefleri bellidir.hedef kitlesi belli olan bir ürünün tahmini satış hedeflerinide çok kurcalamazlar.
Bunda bir çok etken mevcuttur. Para piyasaları ,siyasi gelişmeler,coğrafi gelişmeler ,firmanın kendi iç dinamikleri, bir önceki yıl satış rakamları vs vs gibi daha bir çok özel nedenler vardır..
örneğin haziranda bir genel seçim var. en kötü senaryoya göre olası bir döviz hareketleri distribütör firmaların şiddetle kaçındığı durumlardandır.
ama alternatif olarak ben size
sıfır bir cruiser alacak olsam hondanın bu iki modelinden shadowun clasic modelinin karbüratörlü olanını talep ederdim..bayilerden birinde mutlak vardır.
enjeksiyonlu olanını tercih etmezdim. çünkü ne kadar çok elektronik parça o kadar çok dert demektir..sürekli parça bağımlısı sürekli servis bağımlısı olmak demektir.
ayrıca cruiser in ruhuna da terstir.. bir clasicteki keyfi asla alamazsınız..
ikinci elde temiz clasicler var.en uygun olanın mutlaka sizin için olanıda vardır..
shadowun motoru iyi kullanımda 200.000 km hiç kapak açtırmaması gerekir.kolay kolay kırılamayacak
bir motoru var.. ikinci elde temizliğine göre 30.000 km ye kadar olanlar alınabilir.
geçmişteki bir yazımı önerebilirim..