PCX'in tipi dengesiz geldi şişirilmiş bi kalıp.. birde kasa büyük motoru küçük.. dylan gibisi yok orantı süper.. valla ben gittiğii yere kadar binerim sonrada kaldırır koyarım bi kenara.. 70 000'e dayandı km..
PCX'in tipi dengesiz geldi şişirilmiş bi kalıp.. birde kasa büyük motoru küçük.. dylan gibisi yok orantı süper.. valla ben gittiğii yere kadar binerim sonrada kaldırır koyarım bi kenara.. 70 000'e dayandı km..
ben agv k3 serisi full-face small beden kask kullanıyorum, sele altına sığabiliyor.
bsi..bence dylandan fazla olarak sh300de çok fazla artı yok..gerçekten yok..düz yolda 20-30km fazla hız yapıcam diye 8000 lira borca harca girilmez..zaten kiminle konuştuysam sh300 için oturuş pozisyonunun çok rahatsız olduğunu ayaka koyma yerinin dar olduğunu söyledi..yani uzun yolda yapamazsın demek bu..otoyol ve çevre yollarını çok fazla kullanıyosan tamam ama şehir içinde gerek yok bence..kral dylanzamanında değişmesi gerekenleri değiştirdiğimiz sürece bu motor ölümsüz..ben bunu anladım
![]()
bsi..bence dylandan fazla olarak sh300de çok fazla artı yok..gerçekten yok..düz yolda 20-30km fazla hız yapıcam diye 8000 lira borca harca girilmez..zaten kiminle konuştuysam sh300 için oturuş pozisyonunun çok rahatsız olduğunu ayaka koyma yerinin dar olduğunu söyledi..yani uzun yolda yapamazsın demek bu..otoyol ve çevre yollarını çok fazla kullanıyosan tamam ama şehir içinde gerek yok bence..kral dylanzamanında değişmesi gerekenleri değiştirdiğimiz sürece bu motor ölümsüz..ben bunu anladım
![]()
PCX 5.500 TL 46 km/l
PS150i 6.590 TL 37 km/l
SH300i 11.500 TL 30.5 km/l
CBR125R 6.135 TL
CBR250R 9.950 TL
Satışa mı başladılar ne? Fiyat koymuşlar. Şu PCX ne kadar cazip duruyor...
arkadaşlar ötv düştü..pcx süperdi dahada süper oldu..yeni fiyatı 4870lira..şimdi bu motor alınmaz mı arkadaşlar?? çin malları bile 2500-3000lere dayanmış..
Keşke arka freni sıkıp ön tekere baksaydın. Hiç araştırmadım ama olması gerekir. Aslında bence bizim motorumuz Forza (250) ama sağolsunlar o da gelmiyor Türkiyeye. Japonya sitesinde PCX için 53 km/l, Forza için 43 km/l yakıt tüketimi görünüyor (60 km/h sabit hız). Çok mükemmel değerler. PCX bana yetmicek gibi. Ben yine dylana devam. 6 ay yurtdışında kalıcam 7 ay sonra sıfır Dylan 150i hazır olacak inşallah. Internet bulursam yine size danışırım ara sıra.
Bu arada viteste son oranı arttırmak için ne yapabilirim?
Dylanın sele altına hangi full face kasklar sığıyor? Bende Nolan N84 var sığmıyor. Çenesi açılan bir tane düşünüyorum. LS2 delta ve Nitro f347vn (ixs ile aynı gözüküyor) beğendim. Tavsiyeniz? Alabileceğim yer?
arkadaşlar ötv düştü..pcx süperdi dahada süper oldu..yeni fiyatı 4870lira..şimdi bu motor alınmaz mı arkadaşlar?? çin malları bile 2500-3000lere dayanmış..
valla dylan ı satıp pcx alasım var.sıfır sıfırdır