Tessekurler. Sesi motorunun arizali olmasina ragmen boyle cikiyor. Bitince aradaki farki gorecez![]()
Baya ucuza buldum, plakası - ruhsatı sorunsuzsa alacağım kısmetse![]()
Bu motor eski polislerin kullandığı motor serisi ise mevlanakapıdaki celal ustada istediğin hemen her parçayı bulabilirsin :rendeer:
Bu motor eski polislerin kullandığı motor serisi ise mevlanakapıdaki celal ustada istediğin hemen her parçayı bulabilirsin :rendeer:
Nerede bu usta tam olarak?
Yok bendeki cbx de ondan soruyorum nerede olduğunucb750 nin yurtdışında parçası daha kolay bulunuyor. Polis motorunun ise daha az.
uzun zamandır benim de kovaladğım bir honda var,
ondan da güzel cafe racer olur ama bende cafe motorcusu olur mu bilmem .
motor ile ilgili bir fotogünlük tavsiye ederim.
zira cebren ve hile ile istediğim motoru ele geçirir isem lazım olacak gibi.
bir de maliyetlerden de az çok bahsedersen maddi çapımız yetecek mi öğrenmiş oluruz.
gazanız mübarek olsun.
O motorlar CBX 750 malesefki ayni degiller. CB serisi ile CBX ler X harfi yuzunden karistiriliyor.
Acikcasi elimden geldigi kadar motorcudan parca almak istemiyorum. Nedeni malum. Ellerindeki motorun 82 model oldugunu unutup salak sacma fiyatlar ile parca talep edecekler.
Motorun su anda
Tum mekanik aksamlari ABD den siparis edildi.
Krank
Piston
Segman
Yataklar
Ana yataklar
Piston kollari
Krank Yaglama zinciri
Debriyaj balata seti
Debriyaj Kablosu
Subap contalari
Suspansiyon keceleri
Performans hava filtre seti
Yag filtresi
Motor Conta seti
Egzoz manifold contalari
Sadece Egzantrik zincirleri ve aktarma zincirini Ankaradan ithalatci bir firmadan bulundu
Subaplar ise Konyada bire bir imal edilecek. Konya mekanik parca imalatinda cidden bu isi asmis bir sehir. Bu yuzden Turkiyeden alacagimiz urun, orjinalinden dahi daha kaliteli olacak.
piston ne secdin sikistirma? piston kolu gerekli Mi? yoksa performans tipimi oluyor?
kaporta aksamini (tank mesela) orda mi yapacaksiniz? lastik karar verdin mi? Vintage replika lastikler super oluyor cafelerde..
proje takip etmek, yayinlamakdan daha zevkliymis![]()
Benimde nacizhane bir sorum olacak uygun görürseniz ::utangac: bu motoru kaç kmlik yoldan ve ne kadara getirdiniz acaba ptt kargo ile?