2011 KTM 125 Duke

Konu onaylandı. Gece gece bu haber iyi gitti. Bakan birdefa geldi 250cc'lerde ötv düşüyor seneye umarım seneyede gelir ve şu 600cc'leredee el atar :)

TEŞEKKÜRLER Sn. Elint :)

600 cc beni alakadar etmez :queen: , 125 duke için insin vergi yine yeter :)

dünyanın birçok ülkesinden misli misli fazla olan 0 km motosiklet vergilerin tüm cc lerde düşürülmesi gerek artık, sadece 250 cc de yetmezki bu vergi indirimi

syglr
.

Son düzenleme:
getirceklerini söylüyorlar ama tam bi bilmece bu duke.. 4 kişiye sordum duke ün fiyatını 4 ayrı cevap aldım.. fiyatlar arasında 500 lira oynuyor zannetmeyin 2.500 lira oynuyor.. eger fiyatı makul cıkarsa direk siparişi vericem ama yüksekse es gecicem.. şimdi başka bi motor alıpta bu sonradan pişman olmakta var.. şart oldu hasanpaşaya gidicegiz..

@DaBEL

4 ayrı cevap almanın nedeni gece saat 12'de bir anda ÖTV'nin düşürülmesi. Fiyat 4500 Euro/9000TL civarında olacaktı, ÖTV indirimi dolayısıyla artık 4000 Euro/8000TL dolaylarında olacak.

Aldığın dört farklı cevap büyük olasılıkla bunlardır, standda bana sorsaydın istediğin her detayı anlatırdım :) Tarkan'a anlattım misal :)

ya ben ktm standında 125duke u göremedim ,sonra dikkatimi başka bişey çekti ona bakındım falan derken duke u unuttuk iyimi:mrgreen:

@DaBEL

4 ayrı cevap almanın nedeni gece saat 12'de bir anda ÖTV'nin düşürülmesi. Fiyat 4500 Euro/9000TL civarında olacaktı, ÖTV indirimi dolayısıyla artık 4000 Euro/8000TL dolaylarında olacak.

Aldığın dört farklı cevap büyük olasılıkla bunlardır, standda bana sorsaydın istediğin her detayı anlatırdım :) Tarkan'a anlattım misal :)

Benden önce davrandın buraya yazmak için,

İlgi, alaka ve samimiyetine ne kadar teşekkür etsem azdır:rendeer::rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

saol Khutuck :)

@DaBEL

olabilir üstad haklısın.. ayrıca pazar günüde fuara gidicegimden dolayı detaylı bi şekilde konuşmak isterim.. hemde tenışmış oluruz.. bu arada üstad ismini sorabilir miyim yarın seni bulabilmem için...

olabilir üstad haklısın.. ayrıca pazar günüde fuara gidicegimden dolayı detaylı bi şekilde konuşmak isterim.. hemde tenışmış oluruz.. bu arada üstad ismini sorabilir miyim yarın seni bulabilmem için...

Ben cevaplıyım, arkadaş çok yoğun olduğundan cevap verememiştir,

FIRAT (gözlüklü, 1,75 boylarında, süper bi arkadaştır kendisi)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
125cc bir motor için 8-9bin tl büyük rakamlar (bana göre hangi marka olursa olsun)

ayrıca 15hp üzeri bir motor bu 125cc olduğu için 2 zamanlı gibi yakıt sarfiyatı olur benzininde 4 tl olduğunu unutmadan fanteziye girmemek lazım

125cc bir motor için 8-9bin tl büyük rakamlar (bana göre hangi marka olursa olsun)

ayrıca 15hp üzeri bir motor bu 125cc olduğu için 2 zamanlı gibi yakıt sarfiyatı olur benzininde 4 tl olduğunu unutmadan fanteziye girmemek lazım

kısa süreli (1-2 yıllığınada olsa) değişik oturma sürüş pozisyonuna sahip değişik tarzdaki motor ları deneyerek fantazi yaşamak eğlencelidir :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:47 ----------

sagol TARKAN1981.. bugun gittiğimde ktm standında tek tek isim sorarak dolasmaktan kurtardın beni..

Standtaki 20 kişiye de sen mt den khtuck müsün demek biraz komik durum yaratırdı. rica ederim. ktm duke 125 fuar a gelmedi diye neredeyse fuara gitmekten vazgeçecektim. anla sen gerisini

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kısa süreli (1-2 yıllığınada olsa) değişik oturma sürüş pozisyonuna sahip değişik tarzdaki motor ları deneyerek fantazi yaşamak eğlencelidir :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:47 ----------

Standtaki 20 kişiye de sen mt den khtuck müsün demek biraz komik durum yaratırdı. rica ederim. ktm duke 125 fuar a gelmedi diye neredeyse fuara gitmekten vazgeçecektim. anla sen gerisini

saygı duyarım fakat mantık bende öne geçiyor :mrgreen:

o paraya temiz bi cbf500 ile o duygu ve oturuş pozisyonunun doruklarını yaşarsın :)

servis bana göre hikaye bu motorda.. zaten motorda yok yok.. bu motoru ilk ayda servise götüren adama helal olsun gözüyle bakıyorum.. resmen foto dan asık oldum motora..

beni ktm standından zorla çıkardı arkadaşlar. boyası plastiği kauçuğu heryerinden kalite fışkırıyo aletlerin. yok böyle marka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar