Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dışarda kar yağıyor, Ahmet camdan kar yağışını izliyor fuara nasıl gelecek diye düşünüyor? Şaka filan yerler buz tuttu, otobüs yolları gözükmeye başladı.
Bu sabahta motoru yıkatmaya götürdüm. Giderken debriyaj sürekli kaçırdı. Yani gazı açtığımda sanki yarım debriyaj ara gazı çekiyorum gibi oldu. Gazı bırakıp tekrar açtığımda düzeliyodu. Yıkattıktan sonra kısmen düzeldi. Gelirken o kadar boşa salmadı.

Dışarda kar yağıyor, Ahmet camdan kar yağışını izliyor fuara nasıl gelecek diye düşünüyor? Şaka filan yerler buz tuttu, otobüs yolları gözükmeye başladı.
Bu sabahta motoru yıkatmaya götürdüm. Giderken debriyaj sürekli kaçırdı. Yani gazı açtığımda sanki yarım debriyaj ara gazı çekiyorum gibi oldu. Gazı bırakıp tekrar açtığımda düzeliyodu. Yıkattıktan sonra kısmen düzeldi. Gelirken o kadar boşa salmadı.

fotoları görmeden inanmam :queen::queen:

Gelmişken istanbul balatası alıp git sen :)

Bu arada Bursa ahalısı sabah erken mi gelceksiniz?
ona göre ben Saat 10'da Sefaköy'de Hacı Sayid'de kahvaltıya Organizasyonumuz var ordan yardır(Hız yok yerleş yaş) Fuar Alanı..
20_8_2010_18_13_52_HACI%20SAY%C4%B0D%20BAKIRK%C3%96Y.jpg

Zengin kahvaltı + Sınırsız Çay 10 Lira gel :queen::queen:

Zenginden kasıt neymiş gidip görcez :p

arkadşlar motorumu bi arkadaşa verdim bi işi varmış halletmesi için oda gitmiş kaza yapmış. motorun ön kafa grenajında sağlam bişey kalmamış sap ve sol grenajlar tamamen gitmiş. sağ ön ve sol ön sinyaller kırlmş vites kolu kırlmş. debrijay tamamen gitmş motor yerinden kalkmıyor debriyaja basmasanda motor boşta gibi oluyo yani gitmş debiraj. vitesde gecmiyo. bide çalıştınca şııırrr diye ötüyoo çok kötü durumda motor ya sizce ne kadar masraf çıkar ??

geçmiş olsun. üzücü bir durum. motoru görmeden fiyat kimse bilemez. ama anlattıgın kadarıyla yapılmayacak birşey degil. fakat parçalar pahalı oldugu için epey canını sıkacaktır. kazaya başka bir araçlamı karıştı yoksa kendimi devirmiş. başka araçla karıştoysa karşı tarafın sigortasından halledersin. ama kendi devirdiyse kaskoda yoksa yapacak bişe yok.

yok kendi düşmüş ya kaskoda yok zaten. işte motorun koltuktan itibaren ön tarafı tamamen değişcek arkada bşi yok kaç milyar çıkar acaba masrafı bi 3 4 milyar çıkarmı ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

ayrıca motoru servise vericem kaç haftada çıkar sizce ??

http://www.haber7.com/haber/20110225/Elektrikli-otomobil-icin-son-karar-cikti.php

250 cc altına ötv indirimi gelmiş arkadaşlar,bu demek oluyorki yeni çıkan cbr 125'in fiyatı 5500tlnin bile altına inebilir.

Sağol bu haber gerçekten tam süpriz oldu. Ama 2009 da otolardaki ötv indirimini 1-2 hafta içinde hemen kötüye kullanmışlardı firmalar hatırlarsanız. İndirim tutarının yüzde 70-80 ine varan zamlar yapılmıştı. Arabalar yine aynı fiyata gelmişti nerdeyse:)

Bende hasapladım küçük cıbır 5500 olması gerekiyor. tüm firmalar fiyatlara yansıtır bu düşüsü umarım. İnsanları aptal yerine koymazlar:pr:

Bu arada az önce fuardan geldim Cbr 125 ve 250 yi fotoraf manyagı yaptım:queen:

İyi haber basın sunumunda siyah cbr125 in üzerine boyu en az 186 olan(boy tahminim iyidir) bir manken oturdu ve hicde ufak falan durmuyor:cat:

Sağol bu haber gerçekten tam süpriz oldu. Ama 2009 da otolardaki ötv indirimini 1-2 hafta içinde hemen kötüye kullanmışlardı firmalar hatırlarsanız. İndirim tutarının yüzde 70-80 ine varan zamlar yapılmıştı. Arabalar yine aynı fiyata gelmişti nerdeyse:)

Bende hasapladım küçük cıbır 5500 olması gerekiyor. tüm firmalar fiyatlara yansıtır bu düşüsü umarım. İnsanları aptal yerine koymazlar:pr:

Bu arada az önce fuardan geldim Cbr 125 ve 250 yi fotoraf manyagı yaptım:queen:

İyi haber basın sunumunda siyah cbr125 in üzerine boyu en az 186 olan(boy tahminim iyidir) bir manken oturdu ve hicde ufak falan durmuyor:cat:

cbr ın vergisiz fiyatı 3925 tl, %22 ötv ve %18 kdv girince 6135 tl oluyordu
eğer %8 ötv ve %18den hesaplarsak herşey dahil satış fiyatı 5002 tl oluyor.inşallah firmalar bunu fiyatlara yansıtırlar,ama 2009dan farkı bu indirim birkaç aylığına değil sürekli,yani herzaman bu orandan ötv alınacak.
hükümet çok şaşırttı beni,2006da ötvyi giydirmişlerdi motosiklete şimdi geri çektiler.

hıımmmm.. Önce otv sonra kdv sırasıyla çarpılıyor. ben direk 1.22 ye bölüp 1.08 le çarptım düşmesi gerekenden daha az bi rakam çıktı tabi.. 5000 e vermezler bence gözleri kalır sattıkları malda:queen:

hıımmmm.. Önce otv sonra kdv sırasıyla çarpılıyor. ben direk 1.22 ye bölüp 1.08 le çarptım düşmesi gerekenden daha az bi rakam çıktı tabi.. 5000 e vermezler bence gözleri kalır sattıkları malda:queen:

evet usta önce ötv sonra ötvli fiyata kdv yani verginin bile vergisini alıyorlar buna rağmen 5002 tl oluyor,sana katılıyorum bencede vermezler o paraya,gözleri kalır:queen:ama serbest piyasa bu diğer firmalar çekerse geri hondada eli mahkum çeker.

yaptıgım hesaba göre malın genel fiyatında %19 düşme oluyor ve bu hesaptan sadece vergi indirimiyle cbr250r 8060 lira oluyor.

Bakalım neler olucak?

yaptıgım hesaba göre malın genel fiyatında %19 düşme oluyor ve bu hesaptan sadece vergi indirimiyle cbr250r 8060 lira oluyor.

Bakalım neler olucak?

benim hesaba görede 8111 tl yapıyor.bunlar bizim hesaplar tabi birde bayinin hesabı var:queen:

hayırlısı olsun,kaderimize rağzıyız alacaz cbr 250 yi

Gökhan arabayla otobüsle falan gidin lan hava çok kötüymüş olum iyi duyumlar almadım bak casillas da öyle diyo...

dün bi arkadaş cbr 125e mobiletin az gelişmişi dedi :) kırcaktım ağzını ama yabancı değil... napçaz bu motorun kötü imajını ya :)

Gökhan arabayla otobüsle falan gidin lan hava çok kötüymüş olum iyi duyumlar almadım bak casillas da öyle diyo...

dün bi arkadaş cbr 125e mobiletin az gelişmişi dedi :) kırcaktım ağzını ama yabancı değil... napçaz bu motorun kötü imajını ya :)

yeni kasalara öyle deme şansları yokda eski kasalara bişey diyemiycez :))

motor aynı :) yeni kasalar daha ağır :) biz de onları geçeriz mobiletin az gelişmişi motorlarımızla sora biz artizlik yaparız :p bak yeniler kocaman da nooluyo diye :queen:

%22 den %8 e çekildi ötv.Allahım sana geliyorum son 2 gün içerisinde yaşadıklarımız RÜYA GİBİİİİ :silent::mrgreen:

bu ötv indirimleri geçici değil sanırım , sürekli bi indirim değil mi? .. malum seçimler :=))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar