Gel boşver sen kaskını takmamaya devam et ;)

tam video bitmeden önce adam oha tek elle tek teker ve stopie yapıyo demiştim ama fazla yaşamadı:p
o duyulan tak tuk sesleri ezilen kemik sesi olması insanın içini ürpertiyo
neyse ben Diarios de motocicleta filmini izlemeye gidiyorum :mrgreen:

ses çok fenaydı..

bu kadar insan boşuna demiyor demekki.. hızlı olsun yavaş olsun farketmiyor.. motorun hızı kaçtı o anda? en fazla 40?

16 - 17 yaşımda bisiklet ile stoppie çalışırken geriye doğru düşmüştüm.. başımın arkası yere vurduğu anda gözlerim kararmıştı..

o günden beri böyleyim dermişim :queen:

Emeğine sağlık diyesim geldi.

Ölmek için bu kadar efor bu kadar emek harcama olurmu arkadaş.

Mersin İl Temsilcisi
az önce çarşıda işim vardı, gittim-geldim ama bu konu aklımdan hiç çıkmadı :(
daha önce paylaşılmamış bir video olduğundan etkisi büyük oldu sanırım ama o sesin maskenin çarpmasından da kaynaklanıyor olabilir mi ki?

Jackass'e özenen bir grup ergen.

Benim başım acıdı yemin ederim. :pale:

ses çok fenaydı..

bu kadar insan boşuna demiyor demekki.. hızlı olsun yavaş olsun farketmiyor.. motorun hızı kaçtı o anda? en fazla 40?

16 - 17 yaşımda bisiklet ile stoppie çalışırken geriye doğru düşmüştüm.. başımın arkası yere vurduğu anda gözlerim kararmıştı..

o günden beri böyleyim dermişim :queen:

Senin sadece gozun kararmis ...bu arkadasin dunyasi kararmis gibi duruyor...

Film de en az 3 sefer bıçaklar 5 sefer vurur 2 defa da camdan aşağı atarlar,ulan yine ölmedi dersin... bir defa motora bindirseler...

çok düşük hızda gerçekleşmesi,"ya gideceğim yer şurası"diyenlere ders olur umarım.

çok iğrenç videoları izleme kabiliyetine sahibim :)
ama kafanın yere çarpması ile adamın hareketsiz kaldığını anladığımda midem bulandı...

Kaza yaptığımda iyiki kaskım kafamdaymış yoksa en iyi ihtimalle o taktığı maskeyi takıyor olabilirdim.

çok iğrenç videoları izleme kabiliyetine sahibim :)
ama kafanın yere çarpması ile adamın hareketsiz kaldığını anladığımda midem bulandı...

Kaza yaptığımda iyiki kaskım kafamdaymış yoksa en iyi ihtimalle o taktığı maskeyi takıyor olabilirdim.

En kalin kafaliyi bile hareketsiz kilar o darbe.... Kalin kafali biri olup da kask takmiyan arkadaslar defalarca izlesinler ;)

Anlamıyorum bu kask takmayanları aslında bende önceden kask takmazdım mobiletimin oldugu zamanlarda kask benim için cok kötü bişeydi sanki onu takdıgımda param gidiyodu gibi bişeydi ama cocukluk dönemlerimdi işte şimdi ise markete bile giderken takıyorum kaskımı bi zararımı var sanki taksan ???

adam gerçekten öldü mü diye tereddüte düştüm.yani maskenin altında herhagi bir koruyucu adamı kurtarmış olabilir gibi geldi.ama açıklamanın sonunda R.I.P mike yazıyor.yani rest in peace mike diyorlar arkadaşlarına.huzur içinde yat mayk diyorum ben de... :rendeer: yani ölmüş :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar