Motorunuzla En Son Kaç Km Vurdunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"İbrenizde kaçı gördünüz "gibilerden bir başka gereksiz başlık daha önce açılmıştı.
Bu sitede bu tür başlıklar genelde tepki toplar. Motordelisi'ne gitmeni tavsiye ederim. Orada senin gibi başlık açıp cevap yazanlar çok bulunur.

"İbrenizde kaçı gördünüz "gibilerden bir başka gereksiz başlık daha önce açılmıştı.
Bu sitede bu tür başlıklar genelde tepki toplar. Motordelisi'ne gitmeni tavsiye ederim. Orada senin gibi başlık açıp cevap yazanlar çok bulunur.

Katılıyorum.:cat:

:D bende 20yle :D giderken :D baayanın biriyle :D çarpışdık :D yarım saat laf söyledi

Eğer sayılırsa uçakta hız ve rotayı gösteren ekranda 856 km/h görmüştüm. Doğrusu hiç kesmedi beni.

Bende motosikletimle en son 420 km vurdum. Evet 420 km vurdum...
Kimileri 1000 küsür km vuruyor...
Bulunduğu yerden bi başlıyor.. Geziyor geliyor bi bakıyor 1000+ km yol vurmuş

Soru bi kere yanlış...
Güzel türkçeye hayranım :cherry:

Hayır anlamıyorum 360 ı gördüm desem ne olacak ?

Başlık konusuna değinmiyorum bile...

işte gene hızlı olduğunu zannedip heyecananan ve eve geldiği gibi konu açan bir arkadaş daha . birde vurmak nedir ? kaç km gördünüz daha hoş durmuyomu köylü ağzı vurduh der gibi zaten bi tane açılmıştı önceden

işte gene hızlı olduğunu zannedip heyecananan ve eve geldiği gibi konu açan bir arkadaş daha . birde vurmak nedir ? kaç km gördünüz daha hoş durmuyomu köylü ağzı vurduh der gibi zaten bi tane açılmıştı önceden

Dostum ilk göz ağrım cygnus ! 4 sene kullandım.. Çok kahrımı çekti. Kaza yaptım hurda halde yine bindim. :mrgreen: Çok yakıyor ama işte ilk göz ağrım. Aşkım incir ağacı diyordu. :mrgreen: Memnun musun ?

bende 4 seeneedir kullanıyorum nedendir bilinmez hakkaten çok yakıyor 5.6 litre 100 km de yakıyor ki ben normal kullanıcıyım amma gayette memnunumda yaza başka bişeylere geçmek istiyorum artık vitesli bişeylere

Pardon bişey sormak istiyorum. Köylü ağzı nasıl oluyor ?

köylü ağızlı söyle vurduh, ettih, ciara nerde,yapıyoz,ve türevleri

Buna burdan bir gerilip vuracahım :queen: kaç tane gereksiz konu açmış tıfıl :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar