Abi normal araç sürücüleri aslına bakarsan motora bakarak cc yi anlamiyolar ama egzoz sesini duyduktan sonra yol verio yoksa yine vermez
böyle insanlar maalesefki çıkıyor.
yanlış hemde çok yanlış motosikletin 125 lik olması ile 1300 lük 1150 lik olmasıyla adamı küçük görmek veya büyük görmek çok ayıp,bırakın o insanlar ayıplarıyla yaşasınlar...
Kornamda sağlam egsozumda,genelde çok ısrarcı olmadan araçlar yol verir,cüsse ve ses ile alakalı olduğu gerçek,ancak o araçların gelen motora bakış açısı,motorcuların içerisinde cc ayrımı çok çirkin bir durum,bazı arkadaşlar haklılar,gelen kişinin motosikletine göre yaklaşılıyor,kendi adıma hiç böyle bir ayrım yapmam,dün köprü yolunda beni gören scooter lı arkadaşlar kenara çekmek istediler ancak ben onlara yol verdim,ben büyüğüm çekilin demek ne demek,hepimiz dizilmiş gidiyoruz işte,önümdekini hızlıyım güçlüyüm diye geçmem arkasında olursam,yol akışında olursa zaten selam verip geçerim,aynı hareketi hızlı motorlardan da kendim beklerim,saygılı davranmak gerek.
sana katılıyorum , E-5 veya başka herhangi bir yolda giderken arkadan yaklaştığım ama taciz etmediğim ve yol istemediğim kullanıcılar yol vermek için elinden geleni yapıyor hatta arabaların önüne atlıyor halbuki ben yol istemiyorum ama insan psikolojisi ensende birisinin nefesini hissetmek rahatsızlık verici herhalde ,
lütfen yol vermek için risk almayın ,
yada max. birkaç dakika önce gitmek için diğer kullanıcıları riske sürüklemeyin...
ne saygı görüyosundur trafikte hacı. şişkosun ya :queen:
başkan , yıllarca motor totoma saplanmış gibi gezdim ,
daha yeni yeni insanlar tekerlekleri olan bişeyin üzerinde olduğumu anlıyorlar...
sukutura binerken üstüme kül tablası boşaltıyolardı aga, gittim kredi çekip saygı satın aldım :mrgreen:
pazar fuarda buluşalım da ıslak hamburgerin üzerine kaşarlı dürüm yerken saygı konusunu yüzyüze irdeliyelim.
bizim millet anlamaz hacimmiş özgül ağırlıkmış. pahalı gibi görünüyosa derin bir hörmet duyar muhatabına![]()