2.İman Gücüyle 130 Videom..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacı yapma o motorla kaçamazsın çok yakın gidiyosun arabalara yarım kask ve gömlek de işin ilginç yanı

oldu bi kere bidaha olmıcak abi...:)

abi ben lisesona gidiyorum, rol modelimsin, idolümsün. eleştirilere kulak asma abi çekemiyolar 130 görmeni :queen:

ooo abimsin benim...bende lise 1 deyim...Aşağı Ayrancı Ticaret Meslekteyim.. abimsin...senin ki kaç basıyoo ağbii...:queen:

her genc motorcunun hayalidir sınırları zorlamak Cover Abi...:p
motorunun sınırlarını zorlasınlar HAYATIN değil bunun için trafiğe kapalı bir alan bulunabilir. üstelik sen bir çok motorcu için DUAYEN sin sen yaparsan müritler ne yapmaz :bounce:

bunudamı yaptı ÜSTELİK sapıklıkta var demek, istanbuldan ankaraya sevgili yapmış birde cbf le 130 yapıyor. çok fenaymış bu METEHAN

ganga yürü be .... sonra cbf 20 000 de motor yer....

şaka bir tarafa kendine dikkat et.... ben bile artık risk almıyorum gibi....

motorunun sınırlarını zorlasınlar HAYATIN değil bunun için trafiğe kapalı bir alan bulunabilir. üstelik sen bir çok motorcu için DUAYEN sin sen yaparsan müritler ne yapmaz :bounce:

Cover abi...trafiğe kapalı ve rampa bir alan sence varmıdır...:queen:

Okulumu ağzına alma pis istanbıllı.......

İyiki bi sevgilin vardı ticarette.... :p:p:p:p

önce ben sevdim onu ...:p

bunudamı yaptı ÜSTELİK sapıklıkta var demek, istanbuldan ankaraya sevgili yapmış birde cbf le 130 yapıyor. çok fenaymış bu METEHAN

eee naparsın gencliğin verdiği heyecan...:cherry:

ganga yürü be ....

Konuyu Toplam 31 Üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 16 Misafir) mete_han, BWSTÜRK, acayüp, TEKTEKER_RAMÇO, KUVVETMİRA+, Osbourne, sametagir, lacivert, alp_tunay+, yürekçe+, ermanay, Rocknrolla, victorist, yesilius2, cengaver29

ganga yürüyoz da 31 kişi okuyor...kendimizi irezil ediyoz galiba...:p skutır alcam abi çekip kurtarcam kendimi bu vitesli bataklığından...sütoğlan motorcu olucam...:)

Mersin İl Temsilcisi
ne demişler;

dünyada mekan, ahirette iman...

Allah, dinden imandan ayırıp mecnun edip otobana salmasın insanı. sonra aklını arayan pandaya dönüyor insan.

yok gankam, lafım sana değil, sana o ehliyeti verip beni senle aynı kategoriye koyana...

sen insanüstüsün yeminle... sana ve yaşam gücüne, mutluluğuna ve kendinle barışık olmana gıcık oluyom ve senin sonsuza dek yüreğimdeki forumda banlı kalmanı istiyom.

şişşt sana diyom sanaaa, dünyanın ilk apaçi pandası; SENİ SEVİYOM BEN BEEEE :rendeer:

( Bu sevgi sözcükleri, senin bu videonu onayladığımı göstermez. benim yapamayacaklarımı asla yapmayacaksın. bu da sana ders olsun. ve sana HAYIR diyom. yeteneksiz herif. ama şaka bir yana, seni tanısalar var ya, YETENEK SİZSİNİZ'e katılıp sadece ayakta dursan kesin 3 EVET ile finale kalırsın....)

Son düzenleme:
abi ben lisesona gidiyorum, rol modelimsin, idolümsün. eleştirilere kulak asma abi çekemiyolar 130 görmeni :queen:

mira ve mete abilerim..bende motor sevdalısıyım..şu anda orta ikinin ortasındayım.babamın motosikletini (ybr) arada kaçırıp hız denemesi yapıyorum.50 kg ( yersen) olduğum için bide üstüne yattımmı 145-150 diyor başka gitmiyor..

bu motora 190 bastırmam için tavsiyelerinizi bekliyorum ağbilerim...

ek silindir atsam olurmu acep??yada hava filtresini söküp benzin yerine selülozik tiner koysam yağ olarakta 10 nümero kullansam...başarabilirmiyim??

yardımlarınızı esirgemeyin şu küçücük kardeşinizden...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kenara çekil meto
arkadan biz geliyoruz bi yol ver hele :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ne demişler;

dünyada mekan, ahirette iman...

Allah, dinden imandan ayırıp mecnun edip otobana salmasın insanı. sonra aklını aayan pandaya dönüyor insan.

yok gankam, lafım sana değil, sana o ehliyeti verip beni senle aynı kategoriye koyana...

sen insanüstüsün yeminle... sana ve yaşam gücüne, mutluluğuna ve kendinle barışık olmana gıcık oluyom ve senin sonsuza dek yüreğimdeki forumda banlı kalmanı istiyom.

şişşt sana diyom sanaaa, dünyanın ilk apaçi pandası; SENİ SEVİYOM BENBEEEE :rendeer:

( Bu sevgi sözcükleri, senin bu videonu onayladığımı göstermez. benim yapamayacaklarımı asla yapmayacaksın. bu da sana ders olsun. ve sana HAYIR diyom. yeteneksiz herif. ama şaka bir yan, seni tanısalar var ya, YETENEK SİZSİNİZ'e katylıp sadece ayakta dursan kesin 3 EVET ile finale kalırsın....)

duygusal birfışkırma hissediyorum tenimde...:queen: bende seni me too aga her türlü yani...beni sadece sen keşfettin emin ol...:cherry::rendeer:

apaçi staylayı seviyorum gangam...hor görme eziği...:p

2 kişi hafif sağa virajlı yokuş yukarı 93 gördüm abi. dahada giderdide yol bitti :p

kamera varsa msn eklesene abi; [email protected] :queen:

ovvv ağbime bak beee...emeseninide vermiş...delikanlu ağbim benim...ağbi bizim bi Coğrafyacı var okulda ...Ulvi Hoca...onu bi yerde kıstırakmı sonra kastırak mı...

benimde adres...

Liselim_birlim_apaçi_staylam_her_türlü[email protected]:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşin ilginci hiç bir mod yok ortalarda.........:silent:

Şikaat ettik.... Kötümü ettik.....
Dur biğdaa ediim şiikaaat.... :p

Honda bunu görse reklam yapar kesin motur hem 60.000 km. de bide üstünde sen varsın :) hala gaz istiyor alet

mira ve mete abilerim..bende motor sevdalısıyım..şu anda orta ikinin ortasındayım.babamın motosikletini (ybr) arada kaçırıp hız denemesi yapıyorum.50 kg ( yersen) olduğum için bide üstüne yattımmı 145-150 diyor başka gitmiyor..

bu motora 190 bastırmam için tavsiyelerinizi bekliyorum ağbilerim...

ek silindir atsam olurmu acep??yada hava filtresini söküp benzin yerine selülozik tiner koysam yağ olarakta 10 nümero kullansam...başarabilirmiyim??

yardımlarınızı esirgemeyin şu küçücük kardeşinizden...:p

vay yegen nettin...:) bi ara senle Beşiktaş Barbarosda buluşalım...sana anlatırım ben şimcik silindir kafasını cnc tezgahta 100 mm küçültüyosun...rodajda teker yok ama taammı kuzen...:p piston 16 mm törpülüyosun...olay bu...:cherry:

love sıtorim benim..:mrgreen:

evribadi dens nav...:p

kenara çekil meto
arkadan biz geliyoruz bi yol ver hele :)

Ovvv Çorlu Gençlikten Savaş Abimde gelmiş...:cherry: yardır abim benim...

Savaş abi hazırlık okuyor dersanede...:queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar