2.İman Gücüyle 130 Videom..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apaçilikte Sınır Tanımayanlar Kuruluşu Eş Başkanı olarak aldım elime fotoğraf makinamı üşenmeden bir hız denemesi daha yaptım...:p

Apaçigillerin eğlence olsun babında yardırma arzuları birden depreşir...:cherry:

bu sefer güzergah 1.köprü çıkışından Kadıköy istikameti...kimseye kötü örnek teşkil etmek istemem ...amac tamamen eğlencedir...ciddiye alınmaması gereken bir videodur...

...

sweat shırt ve bermuda şortlu kişi benimdir...taklitlerimden sakınınız...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yurt içinden illegal video yayınlamak yasaktır arkadaşım...
Moderatörlere uyarımı yapıp şikayet butonunu tıklıyorum hemen.... :queen:

bende destekliyorum yeni arkadaşlar biz daha iyisini yaparız diye yola çıkarsa bunun sorumlusu kim olacak METEHAN tabii :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun, vallaha helal olsun..Makina iyi gidiyor ,,,benim cıbır ancana bu hızı zor yapıyor..

Metehan'cım, demeyeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi, tam bir trafik canavarı olmuşsun..
İki arabanın arasından geçişler, sürat sınırlarını aşmalar.. hem de yarım kask ile..
Evlatların var hacım, yapma, etme..150 lik makine ile o kadar yardırmanın lüzumu yok..

Ayrıca o gittiğin güzergah acıbadem sapağından sonra taa kadıköye kadar rampa aşağıdır, düzde basamazsın o kadar, yemezler :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
A-ha Metehan gene gidici galiba. Hemde bermuda şort ve sweatshirt ile yapmış.

Yok yok kesin uyarı alır bu başlık :p :p :p

Yakında "II. Mete_Han İsyanı" başlığına da az kaldı o zaman :)
Hani motorun canına okuyup yağ yakma ve rektefiye mevzuuları :mrgreen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Metehan'cım, demeyeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi, tam bir trafik canavarı olmuşsun..
İki arabanın arasından geçişler, sürat sınırlarını aşmalar.. hem de yarım kask ile..
Evlatların var hacım, yapma, etme..150 lik makine ile o kadar yardırmanın lüzumu yok..

Ayrıca o gittiğin güzergah acıbadem sapağından sonra taa kadıköye kadar rampa aşağıdır, düzde basamazsın o kadar, yemezler :)

Ön tekeri küçültüp ,takometre ile de oynamıştır kesin. taş çatlasa 87km felan yapıyordur :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bende destekliyorum yeni arkadaşlar biz daha iyisini yaparız diye yola çıkarsa bunun sorumlusu kim olacak METEHAN tabii :pr:

İzmirin havası suyu iyi de işte insanı biraz cover...(yani gavur) :queen::p:rendeer:

Helal olsun, vallaha helal olsun..Makina iyi gidiyor ,,,benim cıbır ancana bu hızı zor yapıyor..

abi makarasına makina yanımdaysa 4 yılda 2 kez yaptığım birşey...:wiinkk:

dostum 4 yılda 2 işte yav...hoşgör garibi...:p

dediğin gibi rampa aşağı ondan yardırıyorum...

üstelik sabit bir kamera kullanmadığına göre motoru tek elinle kullanıyor olmalısın, kask yarım korumalar yok, motor yetersiz ve gereksiz şehir trafiğinde üstelik hız sınırlaması nedir bilmeden ve bu yaşına kilona rağmen insanlara örnek olman gerekirken yaptıkların yanlış seni ŞİDDET le kınıyorum ve sana ıkınıyorum :farao:

A-ha Metehan gene gidici galiba. Hemde bermuda şort ve sweatshirt ile yapmış.

Yok yok kesin uyarı alır bu başlık :p :p :p

inan özledim şort tişört sandaletle motor sürmeyi...:rendeer: yaz gelsin gari...

Yakında "II. Mete_Han İsyanı" başlığına da az kaldı o zaman :)
Hani motorun canına okuyup yağ yakma ve rektefiye mevzuuları :mrgreen:

aga sıfırladım yeniden...artık apaçilik yok...uslu çocuğum ben..:rendeer:

bileğine sağlık kahpe bizansın yiğit güzeli :)

kızancık sende ucube makinanla bi attırıver ortaya beyav vidoo...:queen:

üstelik sabit bir kamera kullanmadığına göre motoru tek elinle kullanıyor olmalısın, kask yarım korumalar yok, motor yetersiz ve gereksiz şehir trafiğinde üstelik hız sınırlaması nedir bilmeden ve bu yaşına kilona rağmen insanlara örnek olman gerekirken yaptıkların yanlış seni ŞİDDET le kınıyorum ve sana ıkınıyorum :farao:

Nerem doğru ki...:queen:

Ahahahha, bin yıllık şarkıdaki sözleri nereden de hatırladınız :)
rap beni ramazan rap beni :mrgreen:

hiç güzel örnek olmamış metehan aşiretine katılan tüm yeni motorcular bunu deneyecektir. biz yıllardır burada bir şeyleri düzeltmeye uğraşırken şu yapılan koca bir hayali yok edebilir :pr:

hacı yapma o motorla kaçamazsın çok yakın gidiyosun arabalara yarım kask ve gömlek de işin ilginç yanı

hiç güzel örnek olmamış metehan aşiretine katılan tüm yeni motorcular bunu deneyecektir. biz yıllardır burada bir şeyleri düzeltmeye uğraşırken şu yapılan koca bir hayali yok edebilir :pr:

her genc motorcunun hayalidir sınırları zorlamak Cover Abi...:p

abi ben lisesona gidiyorum, rol modelimsin, idolümsün. eleştirilere kulak asma abi çekemiyolar 130 görmeni :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar