Evet haklısın adamlar bi şeyi yaparken başka şeyi bozuyolarale: En güzeli kendin yapabilmen:cat:
Fatih kardeş sana özelden mesaj attım heberin olsun![]()
abi okudumda bulamadım bende sana attım bir mesaj
Evet haklısın adamlar bi şeyi yaparken başka şeyi bozuyolarale: En güzeli kendin yapabilmen:cat:
Fatih kardeş sana özelden mesaj attım heberin olsun![]()
Arkadaşlar benim arka dişliyi degiştirecegim sorun var.Önde 17 var arkada 41.Ön 17 kalsın arkaya kaç atim.36 veya 38 nasıl olur kullanan varsa bu haliyle kendi ibresini deviyor motor Windy.38 atasım var ama çekişten nsaıl düşer gidiş olarak (hız) artış olur mu..?
5e atınca geç hızlanıyor diyorsun. Arka dişliyi küçültürsen daha geç hızlanır. Şöyle yapabilirsin, ön dişliyi 15 yapıp, arkaya 38 takabilirsın.
Dediğim gibi benim orjinal 15dişli, sendeki17. 15 yaparak 5nci viteste hızlanmayı düzeltebilirsin.
Ön 17 arka 38 yaparsan 4ncu viteste 100ü görürsün, 5nci vitese attığında artık birkaç dakika sonra 110-120 yapar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 ----------
bu arada motor windy mi? Windy s mi?

Motor 125 ccKardeş senin motor 250 cc miBenim motor 4. viteste 100 civarı hız yapıyor:silent:
Benden önceki sahibi yarışıyodu saten motorla.125 cc bi oynama yok.Tek Ön dişli 17 arka 41.Ön amortisör düşük bi bunlar oynama benim bildigimDiger yerleri orjinal hepp.Ya o arkadaş motora iyi bir rodaj dönemi yaşattı.Kaç tanede motorcuya gösterdim motoru..Hepsi kaçırma al dediler.Fiyatta:1.500 e Aldım 09:07:2012 e kadar bütün evrakları tam.Bu kadar Yani.
Kardeş hayırlı olsun diyelim ozaman ,kazasız belasız günlerde kullan:rendeer: