Elimde tam koruma eldiven kafamda kask Belimde bellik üzerimde mont. ayağımda milletin niye giyiyosun diye güldüğü koca cross botlarım ve dizliklerim vardı. Tek bir eksiğim bile yoktu. Ucuz atlattım ve herşeyimi takmama borçluyum bunu. Kask takmayan apaçilere burdan çok selam söylüyorum. Etrafımda duran 3 motorcuyada büyük ders oldu durduklarında iyiki kaskın vardı ben takmıyorum bv. Gbi cümleler kurdular. Saygılar iyi forumlar.
Ahaha çok güldüm bea. İzmirli güzel espri yapar işte bende izmirliyimBüyük geçmiş olsun kefee .demekki ethem efendi pekte efendi değilmiş![]()
Doktorum biliyosun beni bikere bile korumasız göremezsin herkez robokop der bana :mrgreen:kefe ciğim çok geçmiş olsun, hiç çıkarmadığın korumalar işe yaradı demek, yapabileceğim bişey varsa ara.
DrCan
Gerçekten öyle insanların canı çok değersiz.Öncelikle büyük geçmiş olsun, sağlığında herhangi bir sorun olmaması sevindirici.:cat:
Teşekkür ederim herkeze çok fazla
Kask ve koruyucu ekipmanla ilgili uyarıcı yazın, anlayan için son derece önemli.
Havaların ısınmasıyla birlikte; değindiğin üzere, apaçi adı verilen motosiklet sürücüleri
hızla çoğalmakta, full korumadan vazgeçtik. En ufak bir koruyucu önlem almamalarına bir
anlam vermek çok zor..:farao:
Valla erzurum üniversite olimpiyatlarına katılsaydım diyorum :mrgreen:Müdür Geçmiş olsun ya ne yaptın sen öle havada parendeler falan?
aman dikkatkorumaların hep üstünde olsun bu arada motorda ne kadar masraf var?
kefeeee kardeş bence adamın bir suçu yok. hızım yaklaşık 50-60 diyorsun. mesken mahallerde hız limiti zaten 50. yani hızlı gidiyormuşsun. yoksa hiç vurmaz durabilirdin. neyse allah korumuş korumaların değerini anlamış oldun. umarım son kazan olur.
Teşekkürler öleyse nediyim :mrgreen:1- adamın kazayı izleyebileceğini tahmin etmeliydin.........
ayrıca o kocaman ve tipsiz cross botlarına ben bile gülüyorumgelmiyosun yılmaz abinin oraya görmüyorum ne zamandır? geçmiş olsun yine..