[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 18 Şubat 11 Cuma

Herkese selamlar...

[MT İstanbul] Cruiser, Chopper ve Costum kullanıcıları olarak artık klasikleşen haftalık görüşmelerimize aralık vermeden devam ediyoruz :)

İlgilenen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız...

Bu Hafta Pide Kebap Yiyelim Diyoruz;

Tarih: 18 Şubat 2011 Cuma

Saat: 19:30

Yer: Küçükyalı Faroz Pide Akçaabat Köfte

Ulaşım: http://maps.google.com/maps?f=q&sour...8&z=12&iwloc=A

NOT: Tabiki herkesin motosiklet ile katılımını bekleriz ama kış nedeniyle Hava Mualefetinin ne durumda olacağı belli olmadığı için kötü hava koşullarında motosiklet ile katılım zorunlu değildir...

Güzel karar:rendeer: sevmiştim pidesini. Tabiiki ortam çok daha güzeldi ve yine öyle olacak :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Haritaya linkine tıklayınca Foraz pide amerika şubesi çıkıyor, mekan biraz uzak :p
ama müsait olursam gelebilirim. ;)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Siz bulusabiliyormusunuz hakikaten?:silent:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Artık buluşmalarımızı uzak diyarlara taşıdık Amerikanın safkan cruisercılarıda farozda olacakmış. Birdahaki buluşmada "Tony'nin yeri" nde olacak :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Doğru harita linki bu olması lazım.

Benim evime olan mesafesi İBB sitesinde ölçtüm 55mt çıktı :)

Super Moderator
Haritaya linkine tıklayınca Foraz pide amerika şubesi çıkıyor, mekan biraz uzak :p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Artık buluşmalarımızı uzak diyarlara taşıdık Amerikanın safkan cruisercılarıda farozda olacakmış. Birdahaki buluşmada "Tony'nin yeri" nde olacak :cherry:

Ama yapılmaz ki bu...:p
Duygularımla oynadınız:p Tam da kaç ay sonra bir buluşmaya katılırım diye seviniyordum...:pale:

cenki yalanci cikarmiyalim haydin arkadaslar haritadaki yerde bulusalim simdi yola ciksak bulusma aksami orda oluruz :mrgreen:

:queen::queen::queen:

Gideriz abicim, zaten ben o linki koyarken Amerika olduğunu biliyodum :) ama yılı yanlış yazmışım, 2012 Olcaktı o :)

Cuma gününe yağışlı gösteriyor ama sorun değil tabiki :)

soğuk hava,sıcak pide,cruiser toplantısı,hoş sohbet,sıkı dostluklar, çok çekici geliyor :)

Mekanın pidesi güzeldi :)

Büyük bir aksilik çıkmazsa Eşim ve Ben rutin oradayız. (Bu sefer hanımları getirsin herkes yav :) Geçen seferki buluşmada kızcağız sıkıldı )

Büyük bir aksilik çıkmazsa Eşim ve Ben rutin oradayız. (Bu sefer hanımları getirsin herkes yav :) Geçen seferki buluşmada kızcağız sıkıldı )

haklıısın kardesim müsait olursa eşim de gelir. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:36 ----------

gecen hafta gelmissin kendini tanıtmadan oturmussun.:p ben dedim bu tanıdık selam verdi .. madem 55 mt. gelmessen motorunun aküsü bitsin :queen::queen::queen::queen:

Cuma akşamı hava iyi olacak gibi... Yine motorları çekecez yanyana ama korkuyorum valla göze gelecez diye :) Pek güzel görünüyorlar yahu :)

1.GV650i
2.pause
3._Engin_
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-Garderbuena
11-BBelt
12-yasdal