mondial rf 150 koltuğu için hangi kask?

yok baştan bi gitçem oraya orda varsa eğer ordan alırım yoksa feyizoğlu.com akar herkese çok teşekkür ederimm saollun arkadaşlar konuyu baltalamaya çalışanlarda saolsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok baştan bi gitçem oraya orda varsa eğer ordan alırım yoksa feyizoğlu.com akar herkese çok teşekkür ederimm saollun arkadaşlar konuyu baltalamaya çalışanlarda saolsun

Hiç forum ahlakı kalmadı artık.....:p:p:p Kimseye yardımcı olmuyorlar... :p:p
Olmadıkları gibi de baltalıyorlar... :):):)

belli bi kask varsa istediğin önce internetten bak,dükkanda dene işine gelirse dükkandan al gelmezse internetten. ama denemeden kask alma,ben aldım kesindi,1 saat kasada bekledi hatta başka şeyler bakarken,içime sinmedi zor girip çıkıyodu bıraktım başka aldım şimdi çok memnunum,denemeden alma, koltuk altını falan salla,varsa o derdin al bi çanta bak keyfine

Hiç forum ahlakı kalmadı artık.....:p:p:p Kimseye yardımcı olmuyorlar... :p:p
Olmadıkları gibi de baltalıyorlar... :):):)

lafım sana değildi üstünemi alındın yoksa kardeşim? ama sanada olabilirr belkidee sende baltacı yargısız infazcı artistt birine benziyorsun conti adam ol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------

belli bi kask varsa istediğin önce internetten bak,dükkanda dene işine gelirse dükkandan al gelmezse internetten. ama denemeden kask alma,ben aldım kesindi,1 saat kasada bekledi hatta başka şeyler bakarken,içime sinmedi zor girip çıkıyodu bıraktım başka aldım şimdi çok memnunum,denemeden alma, koltuk altını falan salla,varsa o derdin al bi çanta bak keyfine

çantada motorun görüntüsünü şeklini falan bozuyor biraz be usta öyle değilmi dede motoruna kaçıyo topcase li motorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar