mondial rf 150 koltuğu için hangi kask?

s.a beyler ben yeni bir kask almak istiyorum yalnız şöyle bir sorun war bu kaskı hep elimde taşıyamam mecbur motorda koltuğunn altına girmesi lazım yalnız koltuğun altı biraz küçük mondial rf 150 koltuuğu işte oraya kaçlık kask gider boyut oalrak kaskın ölçüleri warmı XL XXL gibi :D onu öğrenmek istedim sizce nasıl olmalıı boyutu kaskın çok acil yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar!!

30 litrelik topcase ye zor giren kask koltuğun altına nasıl girecek? dediğiniz pek mümkün değil. alıcağınız kask S beden de olsa zannetmiyorum gireceğini. zaten öyle kask bedeni seçemezsiniz, kafanıza göre kaskın bedeni seçilir, bagaja göre değil.

Kask öncelikle kafana uygun olmalı kask küçük sığacak diye bir şey düşünme koltuğun altına girmesi önemli değil kafana oturmasınadikkat et

Yahu çok önemli olan bu mu? Kask alacak sokacak yer arıyor!.. Saçma sapan başlıklara el atılması gerekiyor artık!?

Yahu çok önemli olan bu mu? Kask alacak sokacak yer arıyor!.. Saçma sapan başlıklara el atılması gerekiyor artık!?

sana göre saçma kardeşimm saçmaysa bakçan işinee yorum atmıcan bilgi almakda suç olduu herkeste bi gider havası bak işine sen boş muhabbbet yapma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------

30 litrelik topcase ye zor giren kask koltuğun altına nasıl girecek? dediğiniz pek mümkün değil. alıcağınız kask S beden de olsa zannetmiyorum gireceğini. zaten öyle kask bedeni seçemezsiniz, kafanıza göre kaskın bedeni seçilir, bagaja göre değil.

kardeş şuan bende kask war 20 tllik o olyo bnm bagaja ama 20 tllik işte poşşetten daha kötü çok dandik o yüzden dedim bide ben öğrenciyim örn. deshaneye gitçem kask olmassa bagaja elimde kaskla sınıfa girmek görgüsüzlük olmazmı biraz,o yüzden çok zorluk çekerim diye düşündüm sizcede öyle değilmi?

kardeş şuan bende kask war 20 tllik o olyo bnm bagaja ama 20 tllik işte poşşetten daha kötü çok dandik o yüzden dedim bide ben öğrenciyim örn. deshaneye gitçem kask olmassa bagaja elimde kaskla sınıfa girmek görgüsüzlük olmazmı biraz,o yüzden çok zorluk çekerim diye düşündüm sizcede öyle değilmi?

bagajın ne kadar bilmiyorum ama ucuz kask giriyorsa pahalı kaskta girer diye düşünüyorum. sonuçta ebatları aynı, kalitesi farklı.
başka çözümü de var, kask kilidi alıp kaskı motora kitleyebilirsin.
yada elinde kaskla sınıfa girersin, neden görgüsüzlük olsunki hava bile atarsın :wiinkk:

Kask ölçüsü veremeyiz marka modele göre bu ölçüler değişir,yarım kasklar rf'ye rahatlıkla sığar,fullfaceler için topcase alacaksın kolay gelsin.

slm

bu siteyi biliyorum ama şey şimdi burdan bakıcam sipariş edicem gelcek olmucak motorun bagajına sığmıcak sonra tekrar iade falan filan uğraşılmaz nasıl yapmam lazım bagajın boyutunu ölçüsünü falanmı ölççem öylemi yazsam buraya sen ne tavsiye edersin elimizde patlamasın kask?

olcusunu al oyle sıparıs ver ama eger kask olmazsa feyizoglu sartsız kabul edıyor yeterkı evraklarını kayıb etme ve aldıgın gıbı teslım et, feyizoglundan defalarca alısverıs yaptım, hızmetlerı cok guzel ve urunu sparıs ettgın gun gelıyor.
Kask olmazsa sadece kargo parası oduyon, ama sız ısınız garantıye alın

bagaja sığan kaskı ölç yeni alacağın kaskıda ona göre alırsın kask kilidi falan hikaye gayet mantıklı düşünmüşsün dediğim gibi eski kaskı ölç yeni kaskı ona göre alırsın

arkadaşım kaskı kafana uygun alacaksın koltuk ölçüsüne uygun değil.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Diyelim ki koltuk altına zar zor sığdı... Bir büyüğü kesinlikle sığmıyor.....

Kafana da ufak geldi ..Kafan içine girmiyor.....

Napıcaksın?... :silent:

Diyelim ki koltuk altına zar zor sığdı... Bir büyüğü kesinlikle sığmıyor.....

Kafana da ufak geldi ..Kafan içine girmiyor.....

Napıcaksın?... :silent:

tabiikide büyüğünü alıp kaskı elimde taşıyıcamm nabalım artık apaçi gibi gezcez ama yapçak bişey yok mecbur :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tabiikide büyüğünü alıp kaskı elimde taşıyıcamm nabalım artık apaçi gibi gezcez ama yapçak bişey yok mecbur :D

O zaman buraya konu açmak yerine kask satan bir dükkana gitseydin.... Kimse ne senin kafanın ölçüsünü bilir ne de koltuğun aldındaki dolabın ebatlarını....:bounce::bounce:

Ayrıca apaçilerin kaskı yoktur..... Recona ters.... :p:p:p

O zaman buraya konu açmak yerine kask satan bir dükkana gitseydin.... Kimse ne senin kafanın ölçüsünü bilir ne de koltuğun aldındaki dolabın ebatlarını....:bounce::bounce:

Ayrıca apaçilerin kaskı yoktur..... Recona ters.... :p:p:p

kardeş yaşadıığım yerde adam gibi kasklar satan bi yer yok anca internnet üz. sipariş vericem bende zaten o yüzden buraya konu açtım yoksa gider deneriz herhalde dükkanda ama yok işte dükkandan aldık bi kask 20 kağat poşet daha sağlam kasktan o yüzden yanii

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar