Merhaba ben şahsen V strom alırdım nedeni;
1- Transalp 700cc olduğu için bi üst vergi diliminden ödeme yapıyosunuz , yani 264 tl fazladan ödeme yapıyosunuz
2- Dl 650 daha güçlü ve daha konforlu, taransalp uzun yolda sele yüzünden rahatsızlık verebilir
3- Yakıt olarak v strom 650 cc makinalar içinde en az yakanlardan biri(benzinin 4 tl olduğunu düşünürsek önemli bi olay)
4- v strom sağlam ve kronik sorunu olmayan bi motor
5-ikinci el elinden çıkarması en kolay makina diyebiliriz hatta öyle birşeyki nerdeyse aldığın fiyatın 2-3 milyar altına rahatça elden çıkarabiliyorsun tabi Dl 650 için
6- Transalpe göre daha kalıplı duruyor
7-gerektiğinde yanlış hatırlamıyorsam 67 hp lik gücüyle bir anda dizginlemesi zor bir hız canavarına dönüşüyo
8-yeni transalplerin altının daha yere yakın olduğunu okumuştum bi dergiden
9-Dl 650 6 vites olduğu için uzun yolculukta hem motoru yormuyo hem daha ekonomik bir sürüş sağlıyo
10-Okadar kişi V strom 650 yi tercih ediyorsa vardır bir hikmeti diye düşünüyorum
*Honda kötü bir makina yapmaz transalp ise kendini kanıtlamış bir motor ama v strom bu klasmanda liderliği eline geçirdi, fakat 1000 cc de Honda varadero ,dl 1000 den daha iyi olduğunu okudum:bounce: Sen bunları nerden biliyon diye sorarsan hayalimdeki motor Suzuki V strom DL 650 olunca insan bütün motor karşılaştırmalarını ,testlerini okuyo:cherry:
Biraz karışık yazdım kusura bakma

Saygılar:rendeer: