- Konu Yazar
Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni bir chopper projesine girişmek istiyorum kendi motorumu satıp yeni bir motor yapmayı düşünüyorum yanlız yerine oturtamadığım bazı seyler var Motoru 110 cc bir Cup motoru ve manuel ( yarı otomatık) olmasını istiyorum vites ve aragaz bir hava katıyor ama sorun şuki sadece cupın motoru ve elektrik devresi lazım yani Cupın sadece motorunu nerden nasıl bulabilirim nette 1-2 tane buldum ama daha önce hiç duymadıgım markalardı parça sıkıntısı cekmekten korktum ve vazgectim gerçi çoğu cup aynı ama baz gözükmeyen parcaları farklı olupta sonra ugrasmak istemedim için vazgectim bu prje için ayırabileceğim para sadece 750 tl gelelim sorulara
1) bu tip bir motoru nerden bulabirim (Mondial celik .. tercıhımdır)
2) Tahmini fiyat ne tutar motorun sıfır olması sart degıl
3) Proje bitiğinde motora ruhsat cıkartabıirimiyim eski projedeki motora cıkartmadım 50 cc oldundan astarı yuzunu gecer dedım şmdilik bukadar cok teşekürler:rendeer:
1) bu tip bir motoru nerden bulabirim (Mondial celik .. tercıhımdır)
2) Tahmini fiyat ne tutar motorun sıfır olması sart degıl
3) Proje bitiğinde motora ruhsat cıkartabıirimiyim eski projedeki motora cıkartmadım 50 cc oldundan astarı yuzunu gecer dedım şmdilik bukadar cok teşekürler:rendeer: