Elint ve Fusuy364 kış gezisi ve pikniği(Ayder yaylasına doğru)

oohhh yarasın..suyundan da koy...:cat:
güzel gezi yapmışsınız.elinize ayağınıza midenize tekerinize sağlık....

ancaaaak..

yıllardır kar yüzü görememiş,bir kartopu tutup atamamış,30 cm kayamamış gariban bir istanbul vatandaşı olarak.......

sucuklardan çoooook daha fazla kar durumuna özenip bi yerlerimin şişme tehlikesi geçirdiğini itiraf etmeliyim....:p

:pale:::uzgunum:
umarım sizin de böyle geziler gerçekleştirme fırsatınız olur. yakın zamanda İstanbula da kar yağdı diye hatırlıyorum ama erimiştir hemen. tabi oralarda yüksek rakımlı yerler olmadığından böyle bir fırsat yoktur. bizim buralar da 20-30 km dağa güneye doğru(iç kesimlere) gidince 1700 lü rakımlara ulaşabiliyosunuz. o yüzden avantajlıyız.
teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

Bu arada şu fotoğrafların orjinalini alsam diyorum. Özel mesajdan link gönderirsen hiç fena olmaz.:)

imageshuck'a yüklediklerim 640x480 formatında bildiğin gibi. orjinal boyutunda tekrar yüklemem lazım. o da benim kotayı yediğinden(3G kullandığımdan dolayı) Flash bellekle vereyim ben sana bir gün . olur mu.

imageshuck'a yüklediklerim 640x480 formatında bildiğin gibi. orjinal boyutunda tekrar yüklemem lazım. o da benim kotayı yediğinden(3G kullandığımdan dolayı) Flash bellekle vereyim ben sana bir gün . olur mu.

Tamam pazartesi zamanın olursada getirirsen işyerindeki pc'ye yükleriz.

Helal olsun diyorum...:cat:

İnşallah helaldir:) teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

Güzel gezi olmuş tekerinize sağlık:rendeer:

teşekkürler. Benim tekerlekler sağlıklı da, Elint'in tekerlekler biraz hasta,içleri dışlarına çıkacak neredeyse:mrgreen: diş miş kalmamış:p diyorum ona ki sen eczanede çalışıyorsun, hastane de tam karşında. ver onlara çalıştığın eczaneden bi Gaviscon, bir de dişçiye götürüp takma diş olsun bitsin:mrgreen: (sanırım güzel bi espiri olmadıi idare edin::utangac: (Gökhan fuardan yeni lastik almadan dönme)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------

Tamam pazartesi zamanın olursada getirirsen işyerindeki pc'ye yükleriz.

Pazartesi dişçide randevum var zaten, dolgu yeniden yapılacak, yanına zaten uğrayacağım, o zaman veririm.sıkıntı yok:cat:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Yusuf-Gökhan...İkinizi de böylesine güzel bir geziye imza attığınız için tebrik ederim.::alkiis::

Fusuy bunu hep yapıyorsun,çok ta güzel yapıyorsun. Paylaşım için teşekkürler.

çako satmış gene sizii alışkanlık yaptı bu çocukta...:mrgreen:

yazın trabzona kadar geldim rizeyi görmeyi çok istiyodum hatta çakoyuda aradım geliyom die arkadaşın inadı tuttu rizeye gitmicem die trabzondan gümüşhaneye doruu saptık göremedim oraları...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allah akil fikir versin.:p
Ah ulen gençlik!!!!
Mazide kaldi.
Açilin ben biraz agliyacagim.:salut:

güzel gezi olmuş bende istiyorum karda motosiket sürmek ama doğru düzgün
kar yüzü göremiyoruz,neyse bizim yerimize siz yapıyosunuz artık,paylaşım için teşekkürler. :rendeer:

yazın trabzona kadar geldim rizeyi görmeyi çok istiyodum hatta çakoyuda aradım geliyom die arkadaşın inadı tuttu rizeye gitmicem die trabzondan gümüşhaneye doruu saptık göremedim oraları...

Trabzon-Rize karşılaştırması yapmak istemem ama bir dahaki sefere Rizeyi, bilhassa Çamlıhemşin yaylalarını görmeden gitmeyin derim.Trabzon ve Giresun tarafları da süperdir ama Rize bir başka

bravo arkadaşlar zor şartlarda kazasız belasız güzel bir gezi yapmışsınız ;)

Trabzon-Rize karşılaştırması yapmak istemem ama bir dahaki sefere Rizeyi, bilhassa Çamlıhemşin yaylalarını görmeden gitmeyin derim.Trabzon ve Giresun tarafları da süperdir ama Rize bir başka

dorudur rize başka derler..ama samsunda çok hoşuma gitti çok güzelbiyer ama havası çok boğucu

Allah akil fikir versin.:p

Amin:p teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------

güzel gezi olmuş bende istiyorum karda motosiket sürmek ama doğru düzgün
kar yüzü göremiyoruz,neyse bizim yerimize siz yapıyosunuz artık,paylaşım için teşekkürler. :rendeer:

umarım sizin de yapma fırsatınız olur. gerçekten çok zevkli. biz daha karın içine girmedik. o daha bi zevkli oluyor.
teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 ----------

bravo arkadaşlar zor şartlarda kazasız belasız güzel bir gezi yapmışsınız ;)

teşekkürler. zor şartlar altında yapılan geziler daha bi zevkli oluyor.

umarım anlaşıp alırsınız, peki sürekli burada mı duracaksınız yoksa gidecekmisiniz? kalırsanız ve motoru da alırsanız geziler planlayabiliriz moto-Rize ekibi olarak

20-30 Gün Gibi Bir Süre olucak Gibiyim Bu Süre İçerisinde Sizlere Katılmak İsterim :) Özledim memleket Kokumu Az kaldi Gün Sayiyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar