Elint ve Fusuy364 kış gezisi ve pikniği(Ayder yaylasına doğru)

Bu gün öğle vakitlerinde Ardeşen'de Elint'in yanına uğradım.
Dedim hadi pikniğe gidiyoruz.
Dedi tamam.
dedim sucuk mucuk bişeyler alalım.
dedi olur.
dedim birkaç tane de kasa lazım ateş yakmak için.
dedi buluruz.
neyse buldu, alışveriş felan yaptık ve Cakalaz'ı aradık.
dedik pikniğe gidiyoruz yetiş.
dedi yağmur var gelemem.
dedik sen bilirsin:mrgreen: (kaçırdın Doğan güzelim piknik ve geziyi:p)

ilk hazırlıklar( Elint)

Kasaları arkaya çantanın üzerine bağladık:mrgreen:

fotoğraf için küçük bir mola

piknik yapacağımız yere geldik. ne görelim, her taraf karla kaplı,masada yarım metre kar var, ateş yakacak yer yok:pr:

Bu arada Elint'in eller buz, kaloriferde ısıtmaya çalışıyor:p

Ellerimizi hissetmeye başladık

İşte piknik yaptığımız yer.asfaltın üstü. yol tek şerit. bir şeriti kapalı. ama burası bir şekilde açılmış. biz de bunu fırsat bilip orada hem ateşimizi yaktık, hem de motorları koyduk.

Derya kuzusu bunlar:mrgreen:

Masamız da pek bi orjinal

Tıka basa yedik valla::utangac:::dpac::

Elint buz üstünde kayma denemeleri yaparken:cherry:

Kayan yolda sürmesi pek bi zevkli oluyor:p (çaktırmayın, fotoğraf çekimi için:))

(Gökhan bunu duvar kağıdı yap bence bilgisayarında)

Çamlıhemşinde çay molası

Akşam gün batımı manzarasıyla gezimizi bitiriyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar tebrikler... Kazasız, belasız geziyi bitirdiğiniz için...

bu sogukta ne işiniz var oralarda :)
gelin İstanbul'a doğru sıcak sıcak ,yaparız sahilde mangalı,yeriz afiyetle,boğaza karşıda içeriz çayımızı :p
valla helal olsun sizlere,aslında bir tane atv bulup kar'ların zevkini çıkarmalı

bu sogukta ne işiniz var oralarda :)
gelin İstanbul'a doğru sıcak sıcak ,yaparız sahilde mangalı,yeriz afiyetle,boğaza karşıda içeriz çayımızı :p
valla helal olsun sizlere,aslında bir tane atv bulup kar'ların zevkini çıkarmalı

Soğukta daha bi lezzetli oluyor:p
Burada da sahil var ama biz tercihimizi dağdan-kardan yana kullandık
ama boğaza karşı çay içmeye diyecek lafım yok:p

aslında biz de cross motorumuz olsa diye düşündük,patenaj çektirerek buz,kar hiçbişey dinlemeden çıkardık daha yukarılara.o da olacak inşallah

Teşekkürler

Vayy Rize MT'ye bak hele.. Kar kış dinlemiyor : )) Valla iyi cesaret..

Biz de şu motoru büyütemedik gitti..

güzel bir gezi olmuş abi yarına inş. bende böyle karların içinde olacam :D

Yol koşullarına hiç uygun olmayan lastikler ile iyi iş çıkarmışsınız :)

Vayy Rize MT'ye bak hele.. Kar kış dinlemiyor : )) Valla iyi cesaret..

Biz de şu motoru büyütemedik gitti..

Artık böyle; kar-kış-yağmur:mrgreen: Sen askerdeydin di mi. bitmedi mi daha.
kapesese ne oldu.tercihler?
bu arada biz enduro düşünüyoruz. sen ne tarz düşünüyosun. Rizeye uygun ancak enduro olur bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------

güzel bir gezi olmuş abi yarına inş. bende böyle karların içinde olacam :D

sağolun, teşekkürler. umarım sen de yarınki gezini gerçekleştirir ve bizimle paylaşırsın. yanına birini bulduysan çok zevkli olur. bulmasan da kardeşinle gideceksin sanırım. umarım iyi vakit geçirirsiniz(sucuk yapmanızı tavsiye ederim:cat:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------

Yol koşullarına hiç uygun olmayan lastikler ile iyi iş çıkarmışsınız :)

evet pek uygun (hatta hiç uygun) değildi:salut: ama temkinli gidince de pek bişey olmuyor, hafiften kaya kaya gidiyorsunuz bazen:mrgreen:bunun zevkini yaşamayan bilemez, yaşayan da delilik olduğunu değil, macera olduğunu görür, yaşamıyosa zaten yaşayamıyodur( ne diyorum ben yaw:sunny: biraz karıştırdım herhalde:p)

Teşekkürler

Gezinin en zor yani eldivenlerin full korumalı olmasına rağmen yazlık eldivenler olmasıydı. Buda dogal olarak 20 km gittikten sonra parmak uclarının varlıgı konusunda şüphe duymaya neden oluyor:pale: En eglenceli yanı ise 30-40 cm karın içinde o sucukların migdeye indirilmesiydi:)

Her ne kadar soguk olsada gerçekten eglenceli bir geziydi. Özellikle kar manzaralı ve birbirini takip eden sayısız virajların olduğu yolda sürüş bir başka oluyormuş bu gezide anladım:)

İyi dileklerini belirten tüm arkadaşlara tşk.Hava şartlarının kötü olması motosikletleri garaja hapsetmemeli. Yolda aşırı derecede kar olmadıgı ve buzlanma olmadıgı durumlarda motosiklet kullanılabilir. Yeterki gerekli korumalarınız olsun ve tabiki birazda dikkatli bir sürüş.

Bu arada yusuf güzel konu olmuş eline saglık. Umarım en kısa sürede bu geziyi tekrarlarız.
(karlar kalkmadan:) )

Son düzenleme:
Bu arada yusuf güzel konu olmuş eline saglık. Umarım en kısa sürede bu geziyi tekrarlarız
(kar kalkmadan:) )

Ben her zaman hazırım Gökhan. sadece bir alo demen yeterli. Yukarı aydere kadar çıkar poşetlerle kayarız:cat:kardan adam yapar, kartopu oynarız:pbir de sucuk yedin mi tam olur:wiinkk:.bu arada Doğan'ı da önceden aramayı unutmayalım. hatta burada duyurusunu da yapalım ki belki başka yakın yerlerden de gelmek isteyen olur.

Arabayla gelicem Motor Daha Alamadım Almaya Calisiyorum Orda bi Arkadas Var Anlasabilirsek Alicaz Ordan Bakalim :)

Resmen canınız motorla gezmek istemiş, sucukları bahane etmişsiniz :mrgreen:

Güzel gezi olmuş tebrikler... :cat:

Ben her zaman hazırım Gökhan. sadece bir alo demen yeterli. Yukarı aydere kadar çıkar poşetlerle kayarız:cat:kardan adam yapar, kartopu oynarız:pbir de sucuk yedin mi tam olur:wiinkk:.bu arada Doğan'ı da önceden aramayı unutmayalım. hatta burada duyurusunu da yapalım ki belki başka yakın yerlerden de gelmek isteyen olur.

Biliyorsun geziyi konuşup karar vermemiz 2-3 dk sürdü. Duyuru yapacak zaman yoktu. Sadece çakalazı arayabildik oda gelemedi. Bir sonraki geziyi 2-3 gün önceden planlamak lazım :)

Arabayla gelicem Motor Daha Alamadım Almaya Calisiyorum Orda bi Arkadas Var Anlasabilirsek Alicaz Ordan Bakalim :)

umarım anlaşıp alırsınız, peki sürekli burada mı duracaksınız yoksa gidecekmisiniz? kalırsanız ve motoru da alırsanız geziler planlayabiliriz moto-Rize ekibi olarak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

Resmen canınız motorla gezmek istemiş, sucukları bahane etmişsiniz :mrgreen:

kesinlikle öyle, sucuklar bahaneydi ama sucuklar da gezinin tuzu biberi oldu:cat:
teşekkürler

oohhh yarasın..suyundan da koy...:cat:
güzel gezi yapmışsınız.elinize ayağınıza midenize tekerinize sağlık....

ancaaaak..

yıllardır kar yüzü görememiş,bir kartopu tutup atamamış,30 cm kayamamış gariban bir istanbul vatandaşı olarak.......

sucuklardan çoooook daha fazla kar durumuna özenip bi yerlerimin şişme tehlikesi geçirdiğini itiraf etmeliyim....:p

Biliyorsun geziyi konuşup karar vermemiz 2-3 dk sürdü. Duyuru yapacak zaman yoktu. Sadece çakalazı arayabildik oda gelemedi. Bir sonraki geziyi 2-3 gün önceden planlamak lazım :)

evet ben de onu diyorum işte:p gelip yanına 2-3 dakikada kandırdım seni:mrgreen: yoksa tatsız tuzsuz bir fındıklı gezisi yapacaktın:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar