Alanyalı arkadaşlar 13/02/2011 kar gezisi planı

slm arkadaşlar ben Allahdan bir mani olmassa 13/02/2011 pazar günü Konya Akseki yoluna kara gitmeyi planlıyorum her zaman tek gide gide sıkıldım benimle geziye katılmak isteyen arkadaşlar arıyorum bana özelden mesaj da atabilirsiniz buraya da yazabilirsiniz geziye katılmak isteyen olursa sevinirim iyi sürüşler tekeriniz her daim düz bassın

Kim diyo benim katılmadığımı? benim dül dül hazır olsun gelirim. Aksekiye..
Hazır olmazsa bile. Artçı gelirim lan :)

abi sağol sen de olmasan zaten sen pazar günü kendi motorunu yaptır abi de seninle de bol bol gezeriz gelen olmassa zaten kardeşimle gidecez artçı o olacak ne yapalım

ben de yarın bi kar gezisi düşünüyorum ama ben de tekim. gelebilecek kimse yok. seni çok iyi anlıyorum. inşallah bulursun birilerini:cat:

inş. kardeş bu arada sende bulursun inş. bir arkadaş yanına

ne yapayım abi bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek şimdiden tadını çıkarayım diyorum

Görende 30lu yaşlarında artık evlenmiş
çoluk çocuğa karışmış, motosiklet kullanması yasaklanmış zanneder len :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------

Yaw fatihim, ben heergün tarihlerle haşir neşir olmama rağmen. 13 şubatı taa haftaya zannediyorum iyi mi ?
o yüzden kendim yazdım listeye :)
biz pazar akşamı anca toplarız motoru :)

Sende acelen hemen bu hafta gidiyosun. bekle biraz 1 hafta daha..
daha yeni antalyayı yedin bitirdin :)

Bu soğukta o rampalar çekilmez arkadaş,çelik gibi donarsın çok sıkı giyinmen yanına sıcak içecekler almanı öneririm.yanlış anlama memleketim olduğu için söylüyorum ama hiç göze alınıp çıkılacak bir yol değil, bekle gökhanı yalnız gitme derim:p:rendeer:

Bu soğukta o rampalar çekilmez arkadaş,çelik gibi donarsın çok sıkı giyinmen yanına sıcak içecekler almanı öneririm.yanlış anlama memleketim olduğu için söylüyorum ama hiç göze alınıp çıkılacak bir yol değil, bekle gökhanı yalnız gitme derim:p:rendeer:

işte bende diyorum. 1 hafta bekle fatihim. Hava biraz daha yumuşar.

abi haklısınızda ben tam karın içine gitmeyecem ki aksekiden az daha ileriye gidip dönecek asıl karlı yer dediğiniz gibi buz gibidir

işte bende diyorum. 1 hafta bekle fatihim. Hava biraz daha yumuşar.

abi seninlede gideriz artık gitcemi dedim hava güzel şuan 1 hafta sonra hava daha da soğuk olubilir neyse sağlık olsun

Fotoları beklıyoruz, kısmet olursa baska zaman gıdelım, tekerın duz bassın

ah şimdi alanyada olacaktık ki sıcağı hissedelim, çok düzenli şehir havası da olan bir yer olarak aklımda kalmış, tabi bir de yerleşik yaşama geçmiş yabancıları var :)

Buraları bi ben sevemedim gitti :)
Gerçekten güzel yer..
Her milletten insan var.
Tarihi çoook eskilere dayanıyor.
Ama ısınamıyorum bi türlü buralara..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar