Acaba karbüratörmü gerçek sorun?????

s.a beyler bendede şey oluyor mesela gaza aniden asılınca çat çat sesler geliyor hava filtresinin oralardan ve motor kasıyor hemde kasıyor derken öyle az buz bi kasma değil bayağı bir kasıyor boğuluyo sanki motor çok acayip birşey birsürü ustaya götürdüm kimse çare bulamadı anlayamadılar yok debriyjdan bilmemneden falan asıl sebebini öğrenmek istiyorum adamı çok sinir ediyo motor kullanmaktan soğudum sebebi kesin oalrak karbüratörmüdür sizce? motorun markası mondial rf 150(çin malı lanet motor nerden aldım başımın belasını)acil cvplarsanız çok sevinirim :(

Kardeş babamın motorunda da oluyor o çat pat sesi bilmiyorum ama motora tam gaz verdiğimde gitmiyor sallanır gibi bir geri bir ileri gidermiş gibi oluyor gazı yarıya indirdiğimde düzeliyor tabi ben hiç servisi götürmedim ama elektrikden gibi geliyor tam gazda sanki bujiye tam akımı veremiyor gibi hiç bobini veya beynini değiştirdin mi motorun

yok değiştirmedim dostum anlamadı ustalar sorunu burdaki arkadaşlar karbüratör falan dediler ondansa kesin tmezilettçem çinkü bıktım adamı deli ediyor kullanırken

yok değiştirmedim dostum anlamadı ustalar sorunu burdaki arkadaşlar karbüratör falan dediler ondansa kesin tmezilettçem çinkü bıktım adamı deli ediyor kullanırken

kardeş karburatörü temizlet ama düzelmasse karburatöründe sorun yoktur sakın değiştireyim deme tabi benim babamınkıyla aynıysa sorun ben babamınkını değiştirdim gene gitmiyor gaz yeme sorunu var yani bobiniyle birde beynine baktır eğer düzelmesse onlarda da sorun yoksa öğle değiştir karburatörü

F54

bu çin mallarının servisleride de aynı kendileri gibi nasıl nerde sorun olduğunu anlamazlar hayret birşey bence servisten ziyade iyi usta olarak bilinen motorsikletçilere götürün bir gaz vermeye anlar sorunu hiç merak etmeyin karböratör değiştirmeye lüzum yok bence benim motorunda soğuk havada rolenti yükseliyo ustaya gidene kadar da düzeliyo işten gelirken yolumun üstünde ama adam bir türlü sorunu göremediği için yapacak birşey yok diyo benim çalıştığım yer şehir merkezine 8 km arada bi ışık var orada durunca düzeliyo tamircide eve yakın olduğu için onun yanına gelene kadar normale dönüyo ah eve kadar öyle bozuk gelsi sorunu anlayıp halledecek fakat yarı yolda ışıklarda beklerken normal oluyo sende ii bi usta bul onu hemen halleder birşey değiştirtmeye kalkan usta usta değildir onu tamir etmeyen çalışan usta bul bence

bu çin mallarının servisleride de aynı kendileri gibi nasıl nerde sorun olduğunu anlamazlar hayret birşey bence servisten ziyade iyi usta olarak bilinen motorsikletçilere götürün bir gaz vermeye anlar sorunu hiç merak etmeyin karböratör değiştirmeye lüzum yok bence benim motorunda soğuk havada rolenti yükseliyo ustaya gidene kadar da düzeliyo işten gelirken yolumun üstünde ama adam bir türlü sorunu göremediği için yapacak birşey yok diyo benim çalıştığım yer şehir merkezine 8 km arada bi ışık var orada durunca düzeliyo tamircide eve yakın olduğu için onun yanına gelene kadar normale dönüyo ah eve kadar öyle bozuk gelsi sorunu anlayıp halledecek fakat yarı yolda ışıklarda beklerken normal oluyo sende ii bi usta bul onu hemen halleder birşey değiştirtmeye kalkan usta usta değildir onu tamir etmeyen çalışan usta bul bence
haklısın kardeş

krbratörün memesinden olabilir benim başımada benzer birşey gelmişti motora gaz veriyorum motor gidiyor ama acayip kasıyo boğuluyo gibi oluyodu meyer meme büyük geliyomuş buji benzini yakamıyo motor kasıyormuş bi bak istersen
eywallah kardeşim söylediklerini değerlendiricem saolasın büyük ihtimalle karbüratörden zaten çünkü hava filtresinide değiştirdim daha önce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar