Arkadaşlar lütfen yardım edin çok çektim ama sorunu tam olarak bulamadım!

s.a beyler bnde mondial 150 rf war alalı 5-6 ay falan oldu birkaç osurnu var motosikletçiye daha önce götürdüm 2 kere falan çözüm bulamadım sizdede bir danışmak istedim eğer cvp verirseniz çok acil çok sevinirim ewt sorunları anlatmaya başlıyayım
1)ben motoru yeni aldğımda hava filtresinin kapağını söktüm ve öyle gezdim bazı zamanlarda ve sonra herhalde kirlendi temizlettim sorun gene çözülmedi hafif gaza asılında çat çat sesler geliyor ve motor kasıyor gitmiyor bunun sebebi ne olabilir sizce?
2)birde motoru pikaba yükelerken düşürdük ve motor şuan sola çekiyor 70-80 km hızla giderkende sağa sola savuruyor arka tarafı bunun nedenide nedir arakadşlar sizce iyi günler

abi gidiyorum motorcuya diyorum ki kullan bir kere gör adam kullanmamakta ısrarlı bugün bıraktım daha şuan 15 dk önce 100 lira verdim ön takımı değiştircekmiş bişeyleri kırlmış zaten ön freni sıkınca ön tekerlek çıkçakmış gibi olyuor adam bana demiyo karbiratör pislenmiş anlamıyo demekki ön takım için 100 lira aldı bidaha götürmem adama hepsi için ise 170 lira istedi saolun arkadşlar teçekkür ederim verdiğiniz biglier için en azından anladım sorunun ne old. motorcu anlamıyor siz anlıyorsunuz wallaha helal olsun üstedı olmuşunuz bu işin tekrar teşekkürler :D

bendede oluyordu buna benzer bise motor yıgılıyodu yaglama yapmadıgından olmstu 35 tl ye yag pompası değişti

saolasın kardeş walla bıktım çin malından biraz daha paraya kıyıp iyi bişeyler almadığıma yanıyorum kimseye tavsiye etmem çin malı özellikle mondial rf 150 çok dandik

saolasın kardeş walla bıktım çin malından biraz daha paraya kıyıp iyi bişeyler almadığıma yanıyorum kimseye tavsiye etmem çin malı özellikle mondial rf 150 çok dandik

biraz daha paraya kıyıp mı? çin malını daha ucuza mı aldığınızı sanıyorsunuz? bi hesap yapın. 2bin liraya motoru aldınız 2 sene sonunda en az 2bin lira para harcadınız etti 4 bin lira. oysaki en başta cbf yada ybr alsaydınız daha ucuza 3800e almış olacaktınız. ve tamirci görmeyecektiniz.

haklısın kardeş arkadaş aldı kanuni bobcat daha tık yok hiç masraf yapmadı ben aldım mondial rf 150 harcadım 300milyon 6 aylık motora içim acıdı keşke almasaydım çok pişmanım

F54

haklısın kardeş arkadaş aldı kanuni bobcat daha tık yok hiç masraf yapmadı ben aldım mondial rf 150 harcadım 300milyon 6 aylık motora içim acıdı keşke almasaydım çok pişmanım

kanuni alsan sanki daha az mı masraf acacaktı sana onun yapacağı masrafta seni ilerde yakalar hiç merak etme sonuçta kökü aynı bunların sadece adı değişik bunu unutma ramzey de çalışan bi arkadaşım var istanbuldan mal almaya gitiiklerinde görmüş her firma geliyo çinden gelen kutuları çıkartıp kendi kutularına koyuyu al sana kanuni al sana ramzey alsana asya vs vs böyle işte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar