[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 11 Şubat 11 Cuma

tamam sıkıntı yok her hafta cuma toplaşıyoruz biz :queen: şimdi çık yola haftaya katılırsın:p ben seni hatırladım galiba sen yagmurlarla beraber türkiye gelmiştin. yolda cüzdanımı pasaportunmu ruhsat mı ne bişi düşrmüştün degilmi.:queen: güzel bir serüven olsa gerek. sen gel benide götür gittigin yere :p::cekic::

iste o salak benim dostum :cherry::cherry::cherry:

yok be dostum müdürle amirle ugraşmak bizi yoruyo kafayı sıyırıyoz onlar yüzünden :) ben söyledigin arkadaşlarla irtibata geçerim o zaman bakalım.motor kapının önünde,dışarı çıkarım die otoparka bırakmadım ama çıkmadımda.bu saatte çıkasım var taqsimq gidip bi iki içesim var canım sıkılıyo pufff

müdür amir derken polismisin yoksa :cherry: ehem köhem öhö öhö ters bişi sölemedim dimi. memur bey valla her sey tamam ehliyet sigorta muayene kask:queen: zaten memurları cok severim ben :rendeer::cherry::cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------

iste o salak benim dostum :cherry::cherry::cherry:

estagfrullah ne salaklıgı. :pale:cok güzel bir gezi olmuştur. biraz hayal ettim bence yine denemelisin :cat:

wala bende sizi seviyorum :cherry: o-bu önemli degil en önemlisi kask.kasksız elemanları görünce çok kızıyorum 'sendeki kafa bi 100tl kadar degersiz mi.bi kask alamıyomusun diyorum'

wala bende sizi seviyorum :cherry: o-bu önemli degil en önemlisi kask.kasksız elemanları görünce çok kızıyorum 'sendeki kafa bi 100tl kadar degersiz mi.bi kask alamıyomusun diyorum'

sen bu hafta gel hem sana yeni bi motor alırız . ne o macit filan yakışıyomu devletin memuruna :cherry:

bu ikinci motorum ve gerçekten memnunum pekte büyütmeyi düşünmüyorum şuan yeterli dostum,arabamı satıp kalanıyla almıştım ilk motoru sonradan küçük gelince aldım maciti yoksa ben 4 teker tutkunuyum 3-4 milyara bile güzel araba bulurum yani :)

günaydın beyler günler yaklaşıyor,gene sayımız artıyor maşallah :)

günaydın beyler günler yaklaşıyor,gene sayımız artıyor maşallah :)

Günaydın Kardeşim...

Baksana Yahu dün akşam coşmuş buralar :) liste miste yalan olmuş, toplayalım konuyu:

gerçi liste dışı çok gelen oluyor ama en azından bakalım sayıya :)

1.GV650i
2.pause
3._Engin_
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-Garderbuena
11-BBelt
12-yasdal
13-key-x
14-mayildiz (mali)
15-mavi prens
16-....

gökhan yeni makineyi aldınmı onunla geliyorsun değilmi

Abi jinlunu satacağım arkadaşlar anlamadığım bi nedenle vazgeçtiler. Bende açıkçası sağdan soldan para alıp da ikinci motoru kenara koymayı istemedim. GV yi alacağım arkadaşa mevzuyu güzel bir dille anlattım. Zaten sen de tanışmıştın efendi bir arkadaş. Özür diledim, ilanını tekrar aktif etmesini istedim. Eğer bu ara ben satabilirsem Jinlunu o GV yi alacağım. Arkadaşta satarsa benden önce haber verecek satma aşamasında.

Hayırlısı neyse o olsun demek lazım bu işlerde.

sa

Abi jinlunu satacağım arkadaşlar anlamadığım bi nedenle vazgeçtiler. Bende açıkçası sağdan soldan para alıp da ikinci motoru kenara koymayı istemedim. GV yi alacağım arkadaşa mevzuyu güzel bir dille anlattım. Zaten sen de tanışmıştın efendi bir arkadaş. Özür diledim, ilanını tekrar aktif etmesini istedim. Eğer bu ara ben satabilirsem Jinlunu o GV yi alacağım. Arkadaşta satarsa benden önce haber verecek satma aşamasında.

Hayırlısı neyse o olsun demek lazım bu işlerde.

hayırlısı olsun gökhan beni telden arayabilirmisin hemen senin noyu kaydetmemişim ben göreşelim

Yahu ben niye doğru düzgün yazmıyorum şu foruma... Şimdi farkettimde 3 sayfa cevap var daha benden tık yok banko katılımcı olmama rağmen :mrgreen:

Neyse bende oradayım bilindiği üzere amma velakin yemekten sonra yine üsküdar vb bir muhabbet olursa en önden ben giderim şimdiden söyleyeyim. Motor gaz kesiyor 5000 devirden sonra. Sanırm bujilerde sorun var. Sürüş lideri GV 250 yi takip edersiniz 60 km hızla :cherry:

Sercan hava filtresine bir bak istersen. Birde buji değiştireceksen al iki tane akşam toparlarız el birliğiyle :cat:

Arkadaşlar son anda çıkan bir mani sebebiyle yarın akşam katılamayacağım. Artık haftaya Cuma görüşeceğiz, özürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar