Portakallı Pekin Ördeği istemediğin sürece her türlü karnını doyururuz dostum, merak etme. :queen:
Ev yemekleri yada AlaCarte menümüzden seveceğin birşeyler buluruz, o da olmadı o an tarifini verdiğin herhangi bir yemeği de yaparız
Tükkan bizim, aşçı eşim.
Rahat ol
Görüşmek üzere..
Haydaa portakallı ördek yok mu? Cenk var demişti![]()
evime 2km uzaklıktaböyle giderse benim evi tuttaracaksınız yakında :queen: ama maalesef gelemiyorum.. bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum biraz soğuk algınlığı var.. yatıp dinlenmek gerek.
herkese selamlar :rendeer:
üsküdar müsküdar yok.:farao: bu sefer maltepe sahile inicez:flower:
İnelim, bana her yer uyar.![]()
organizasyon güzelde,ben bilmiyorum oraları avrupa yakasından katılımcı olan var mı![]()
Size iyi eglenceler.. :cat:
Bir Cruiser im yokki geleyim yaniniza... :salut:
çapadan gelen kim yahu hasan mı yoksamleventte uyar gerçi sanırım katılan arkadaşları pek tanımıyorum ne zamandı girmiyordum siteye dumalıydı başımm
![]()
gelmek isteyene kapımız ardına kadar acık . herkeste cruıser yokki. 4-5 tane endurocu racing cide va gelebilirsiniz:cat:
Bunu daha önceden söyleseydin ya kardesim...ale:
Simdi yola cikarsam haftaya anca orada olurum..
2 günde gidiliyor ama bu sogukta 1 hafta da belki.. :cherry:
yok be dostum müdürle amirle ugraşmak bizi yoruyo kafayı sıyırıyoz onlar yüzündengelmek isteyene kapımız ardına kadar acık . herkeste cruıser yokki. 4-5 tane endurocu racing cide va gelebilirsiniz:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:32 ----------
başın niye dumanlıydı alkol denmi ottanmı:queen: capadan gelen keyx adı kemal. leventten gelen bbelt adı hakan. sarıyerden gelen acayüp adı eyüp. niklerle baglantı yapabılırsın![]()