[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 11 Şubat 11 Cuma

Sorma şimdi forum ortamında özele girip yazmak istemiyorum ama yediklerim yemediklerimden azdır :)

Portakallı Pekin Ördeği istemediğin sürece her türlü karnını doyururuz dostum, merak etme. :queen:

Ev yemekleri yada AlaCarte menümüzden seveceğin birşeyler buluruz, o da olmadı o an tarifini verdiğin herhangi bir yemeği de yaparız :)
Tükkan bizim, aşçı eşim.
Rahat ol :)

Görüşmek üzere..

Haydaa portakallı ördek yok mu? Cenk var demişti :)

evime 2km uzaklıkta :p böyle giderse benim evi tuttaracaksınız yakında :queen: ama maalesef gelemiyorum.. bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum biraz soğuk algınlığı var.. yatıp dinlenmek gerek.

herkese selamlar :rendeer:

evime 2km uzaklıkta :p böyle giderse benim evi tuttaracaksınız yakında :queen: ama maalesef gelemiyorum.. bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum biraz soğuk algınlığı var.. yatıp dinlenmek gerek.

herkese selamlar :rendeer:

cık cık cık...
2 km mesafeyi insan süreklenerek bile gelir.
onca arkadaşın nerelerden geliyo, sen 2 km gelemiyosun.
dandik komşum senii. :p

2 gün daha vaktin var, bas nane-limonu ve bir an önce ayaklan.
hadi bekliyoruz.

Hem portakallı ördek var :queen:

Yahu ben niye doğru düzgün yazmıyorum şu foruma... Şimdi farkettimde 3 sayfa cevap var daha benden tık yok banko katılımcı olmama rağmen :mrgreen:

Neyse bende oradayım bilindiği üzere amma velakin yemekten sonra yine üsküdar vb bir muhabbet olursa en önden ben giderim şimdiden söyleyeyim. Motor gaz kesiyor 5000 devirden sonra. Sanırm bujilerde sorun var. Sürüş lideri GV 250 yi takip edersiniz 60 km hızla :cherry:

üsküdar müsküdar yok.:farao: bu sefer maltepe sahile inicez:flower:

selamlar!!!,
Sercan senin dediğin bu Hyosung 250 motorların 6000 devire yaklaşınca ivlemenleyi bir süre durdurması olayımı? Hani cdi hatası da denen vukuat?

organizasyon güzelde,ben bilmiyorum oraları avrupa yakasından katılımcı olan var mı :)

organizasyon güzelde,ben bilmiyorum oraları avrupa yakasından katılımcı olan var mı :)

var var olmamı hec :cherry: gelişiniz tek olsada dönüşünüz 5-6 motor olursunuz. istersen sayayım. levent sarıyer. büyükcekmece küçükcekmece alttakicekmece:queen: saka saka maslak ve çapadan yani dogru hatırlıyosam 5 ilceden gelen cok degerli akideslerimiz var :rendeer:

Size iyi eglenceler.. :cat:

Bir Cruiser im yokki geleyim yaniniza... :salut:

çapadan gelen kim yahu hasan mı yoksam :) leventte uyar gerçi sanırım katılan arkadaşları pek tanımıyorum ne zamandı girmiyordum siteye dumalıydı başımm :)

Size iyi eglenceler.. :cat:

Bir Cruiser im yokki geleyim yaniniza... :salut:

gelmek isteyene kapımız ardına kadar acık . herkeste cruıser yokki. 4-5 tane endurocu racing cide va gelebilirsiniz:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:32 ----------

çapadan gelen kim yahu hasan mı yoksam :) leventte uyar gerçi sanırım katılan arkadaşları pek tanımıyorum ne zamandı girmiyordum siteye dumalıydı başımm :)

başın niye dumanlıydı alkol denmi ottanmı:queen: capadan gelen keyx adı kemal. leventten gelen bbelt adı hakan. sarıyerden gelen acayüp adı eyüp. niklerle baglantı yapabılırsın :p

gelmek isteyene kapımız ardına kadar acık . herkeste cruıser yokki. 4-5 tane endurocu racing cide va gelebilirsiniz:cat:

Bunu daha önceden söyleseydin ya kardesim... :pale:
Simdi yola cikarsam haftaya anca orada olurum..
2 günde gidiliyor ama bu sogukta 1 hafta da belki.. :cherry:

Bunu daha önceden söyleseydin ya kardesim... :pale:
Simdi yola cikarsam haftaya anca orada olurum..
2 günde gidiliyor ama bu sogukta 1 hafta da belki.. :cherry:

tamam sıkıntı yok her hafta cuma toplaşıyoruz biz :queen: şimdi çık yola haftaya katılırsın:p ben seni hatırladım galiba sen yagmurlarla beraber türkiye gelmiştin. yolda cüzdanımı pasaportunmu ruhsat mı ne bişi düşrmüştün degilmi.:queen: güzel bir serüven olsa gerek. sen gel benide götür gittigin yere :p::cekic::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:32 ----------

başın niye dumanlıydı alkol denmi ottanmı:queen: capadan gelen keyx adı kemal. leventten gelen bbelt adı hakan. sarıyerden gelen acayüp adı eyüp. niklerle baglantı yapabılırsın :p
yok be dostum müdürle amirle ugraşmak bizi yoruyo kafayı sıyırıyoz onlar yüzünden :) ben söyledigin arkadaşlarla irtibata geçerim o zaman bakalım.motor kapının önünde,dışarı çıkarım die otoparka bırakmadım ama çıkmadımda.bu saatte çıkasım var taqsimq gidip bi iki içesim var canım sıkılıyo pufff

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar