[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 11 Şubat 11 Cuma

alp bizim burda var ama vespa diil. mondial kırmızılı bi hatun. :queen:

Aslında Mondial kardeşliğine de açığım. :p

Bence sen pembe Vespalı bir kız arkadaş bulmadan olmayacak :D
Doğru söze ne denir? :cherry:
Abi affına sığınarak sorayım, seni çıkaramadım da kaçtır soracağım soramadım da...

Son düzenleme:
alp kusura bakma herkes senin gibi meshur diil.:queen: dragstarı var. adı hakan elinde akrep dövmesi var. gözlüklü benim kadar kel diil :queen::cherry:

alp kusura bakma herkes senin gibi meshur diil.:queen: dragstarı var. adı hakan elinde akrep dövmesi var. gözlüklü benim kadar kel diil :queen::cherry:

Ahanda bu da benim bittiğim yerdir :mrgreen:

Abi keliz işte derecesi mi var bu işin yaa ::gozluk::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 ----------

sizi şoparlar sizi...:mrgreen:

Benim, buyrun :)

sa

Kel kötü bir tabir. "tarama özürlü" diyelim :)

kell ik şaçlı olmanın bir üst rütbesidir zaten adem ogullarından kel olanları havva kızları tarafından tercih edilir sebebi ise testeron hormanlarının çok olmasıdır her şaçlı pişince bu rütbeye erişir:cat:

Kısmetse bu sefer sizlerle tanışma şansını yakalıycam,büyük bir aksilik olmazsa bende aranızdayım inşallah.

keske benimde chopper gibi motorum olsada gelsem :(

Kapımız herkese sonuna kadar açık kardeşim,sen gel sorun yok,senin gibi katılanlar var aramıza,cbf ile ninja ile er5 ile.

Tüm 2 tekerciler kardeştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------

Yalnız izmirdeymişsin şimdi gördüm :)

abi izmirde olmam sorun değil ehliyetimi seneye alabileceğim ancak. seneye böle bişey olurda katılmamı isterseniz seve seve gelirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------

Kapımız herkese sonuna kadar açık kardeşim,sen gel sorun yok,senin gibi katılanlar var aramıza,cbf ile ninja ile er5 ile.

Tüm 2 tekerciler kardeştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------

Yalnız izmirdeymişsin şimdi gördüm :)

abi izmirde olmam sorun değil senye ehliyet alacağım.ama seneye yine olursa gelirim ama ybr ile gelmemin bi sorunu olmaz inşallah.

abi baktım tabiki ama pek açmadı ordakiler beni,biliyosun sorunlu olduğum için :)

Sana özel bişeyler bulacağız artık, Aydın Abi halleder, sen merak etme :)

Portakallı Pekin Ördeği istemediğin sürece her türlü karnını doyururuz dostum, merak etme. :queen:

Ev yemekleri yada AlaCarte menümüzden seveceğin birşeyler buluruz, o da olmadı o an tarifini verdiğin herhangi bir yemeği de yaparız :)
Tükkan bizim, aşçı eşim.
Rahat ol :)

Görüşmek üzere..

Portakallı Pekin Ördeği istemediğin sürece her türlü karnını doyururuz dostum, merak etme. :queen:

Ev yemekleri yada AlaCarte menümüzden seveceğin birşeyler buluruz, o da olmadı o an tarifini verdiğin herhangi bir yemeği de yaparız :)
Tükkan bizim, aşçı eşim.
Rahat ol :)

Görüşmek üzere..

Peki abicim,yanlış anlaşılma olmasın ben onu bunu yiyemeyen bi tipimde ondan ötürü.Çok kötü huyum var çok seçiyorum bi çok şeyi yiyemiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar