Usta Birliğimiz İstanbul :)

Aslında duyurulara açmam lazımdı ama neyse. :mrgreen:

İstanbul İl Jandarma ya çıktı. Şimdi önce oraya gidecek ordan cezaevi ya da karakola göndercekler. Hangi havaalanı yakın Şişli ye? Şişli deymiş jandarma nette öyle yazıyor.. :silent: Akşam 5 de teslim olacak sabah ilk uçakla gelmesi şart mı ? :salut::salut:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bence sabahtan oralara gidip de Sisli ve civarinda fazla gezinmese iyi olur.
Bir daha teslim olmak istemeyebilir benden soylemesi.:p

Sisli avrupa yakasinda.Atatürk havalimanina inecek sanirim.
Saat 4.30-engeç 5 de teslim olmasi lazim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Jandarma balmumcu da, beşiktaş a bağlı olması lazım.

Şişli dediğine göre büyük ihtimal ile maslak ayazağa tarafındaki birliklerden biri.

Her türlü Yeşilköy Atatürk Havalimanı na inecek.

Sabah uçağıyla gelmesi mantıklı çünkü hava alanından bu dediğim yerlere 4-5 saat de ancak gelinir :mrgreen:

Yumurtacı oldu desene :)
Allah yardımcınız olsun... Hayırlı teskereler..
Geçer mi beeea:mrgreen::mrgreen: :p

Jandarma balmumcu da, beşiktaş a bağlı olması lazım.

Şişli dediğine göre büyük ihtimal ile maslak ayazağa tarafındaki birliklerden biri.

Her türlü Yeşilköy Atatürk Havalimanı na inecek.

Sabah uçağıyla gelmesi mantıklı çünkü hava alanından bu dediğim yerlere 4-5 saat de ancak gelinir :mrgreen:

Ben internetten baktım orası çıkıyor. Balmumcu, beşiktaş buralara çok fransızım Olcay :silent: Yani jandarma Beşiktaş da mı Şişli de değil mi ? :silent: Off ya valla sevinmiştim İstanbul diye bende hafta sonu gelirim diyordum.. :pale:
Ordan dağıtım olacak başka bi karakola ya da cezaevine. İnşallah havaalanına yakın bi yer olur.. :pale:

hadi hayırlısı tubiş... bak bi ayagın uzandı gene istanbula :D

Şişli yazıyor işte. Havaalanıyla arası ne kadar sürer biliyo musunuz ?
Bu arada transalppppp ::blushani

maslakta.. güzel yerde .. sıkıntı telaş etmene luzum yok ..:)

Havaalanından oraya ne kadar zaman da gider ? Bir de orda bi kaç gün duracak ordan cezaevi ya da karakola gidecek.

trafik durumuna ve nasıl geleceğine bağlı; 2 saat falan sürer sanırım.Hava alanından Taksime geçip, ordanda 25T numaralı otobüse binerse önünden geçiyor olması lazım..

Karakola gideceğini nerden biliyosun :p
Karakola derken gitmesin hataya jandarma olarak :)

trafik durumuna ve nasıl geleceğine bağlı; 2 saat falan sürer sanırım.Hava alanından Taksime geçip, ordanda 25T numaralı otobüse binerse önünden geçiyor olması lazım..

Onun yerine ben stres oldum yeminlen :queen:

Karakola gideceğini nerden biliyosun :p
Karakola derken gitmesin hataya jandarma olarak :)

Çünkü onun eğitimini aldı acemi birliğinde. Çanakkale de 116 jandarma da şuan acemi..
Hatay ne alaka onu anlamadım ayrıca. İstanbul çıktı.

sistem aynen şu şekilde : il jandarmaya gittiğinde eğer şöförse 15 gun il jandarmada kalarak şöförlük egitimi alcak , şöför değilse ya iljandarmada kalır (bu küçük bi ihtimal ) ,yada ilçe jandarmalardan birine gönderilir. eğer cezaevi jandarmadan refüze olmadıysa gideceği yer zaten belli herhangı bi cezaevi .. ordada ya muhafız olup bol bol nobet tutar yada sevkiyatcı olup ring araclarıyla sehır sehır gezer

hayırlı uğurlu olsun ben bi askeri personel olarak yerinin iyi olduğunu düşünüyorum. umarım sorunsuz bi şekilde bitirir.

sistem aynen şu şekilde : il jandarmaya gittiğinde eğer şöförse 15 gun il jandarmada kalarak şöförlük egitimi alcak , şöför değilse ya iljandarmada kalır (bu küçük bi ihtimal ) ,yada ilçe jandarmalardan birine gönderilir. eğer cezaevi jandarmadan refüze olmadıysa gideceği yer zaten belli herhangı bi cezaevi .. ordada ya muhafız olup bol bol nobet tutar yada sevkiyatcı olup ring araclarıyla sehır sehır gezer

Şöför değil, acemide çanakkale deydi. 116 jandarma da. Cezaevi jandarması olarak eğitim gördüler. Cezaevlerinde mahkum sevk edeceklermiş, mahkemeye, hastaneye falan. Rahat diyorlar, çabuk geçiyormuş o şekilde bakalım inşallah...

Şöför değil, acemide çanakkale deydi. 116 jandarma da. Cezaevi jandarması olarak eğitim gördüler. Cezaevlerinde mahkum sevk edeceklermiş, mahkemeye, hastaneye falan. Rahat diyorlar, çabuk geçiyormuş o şekilde bakalım inşallah...

sevkiyatta olursa rahat il il gezer durur . ama muhafız olursa nobetle bitirir askerliği . ama genede piyadeye göre cok cok iyidir jandarma allah tez zamanda bitirip kavuşmayı nasip etsin askerlik zor :( 2009da basladım hala bitmedı :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 ----------

evet ankarada çalışıyorum

tam olarak nerdesınız komutanım :) bende hava değişimindeyım ankarada , 14 gunum kalıyor onuda burda yapcam jandarmada

batıkent carrefour un karşısında KARA HAVACILIK var helikopter birliği orada çalışıyorum. sana da geçmiş olsun buarada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar