En iyi Dijital Fotoğraf Makinası Markası

En iyi Dijital fotoğraf Makinası Markası Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    68
panasonic tz serisi kulanıyorum memnunum.
şuda bir geçekki japon olsunda gerisi fiyatına göre kalite..çin malı asla

panasonic tz serisi kulanıyorum memnunum.
şuda bir geçekki japon olsunda gerisi fiyatına göre kalite..çin malı asla

TZ de çok iyidir. Uzun süre kullandım. Oda sırf leica lens kullandığı için . Sanırım piyasadaki yeni leica makinelerdide panasaonic üretiyor gibi. Neredeyse aynı makineler sadece leica markalı olanların lenslerinde manuel ayar imkanı sunmuşlar ve nisbeten daha kaliteli görünüp tz ye göre çok daha güzel kareler alınabiliyor.

ne istendiğine bağlı dslr makine isteniyorsa fiyat-kalite bağlamında iyi makine canondur. eos serisi iyidir, güzeldir başlangıç için idealdir, yok eğer kompakt makine istiyorum ben diyorsanız azıcık daha para koyun üstüne lensi değiştirilemeyen ama dslr özellikleri gösteren dijital vizörlü makineler var fujifilm'in finepix'i mesela alınabilir şu an kız arkadaşım kullanıyor ve en az dslr kadar iyi(Manuel bütün ayarlamaları yaptırıyor ve çoğunda başlangıç için iyi lensler var.örn:finepix 18-105 f:2 kullanıodu sanırım)

ne istendiğine bağlı dslr makine isteniyorsa fiyat-kalite bağlamında iyi makine canondur. eos serisi iyidir, güzeldir başlangıç için idealdir, yok eğer kompakt makine istiyorum ben diyorsanız azıcık daha para koyun üstüne lensi değiştirilemeyen ama dslr özellikleri gösteren dijital vizörlü makineler var fujifilm'in finepix'i mesela alınabilir şu an kız arkadaşım kullanıyor ve en az dslr kadar iyi(Manuel bütün ayarlamaları yaptırıyor ve çoğunda başlangıç için iyi lensler var.örn:finepix 18-105 f:2 kullanıodu sanırım)

Kesinlikle katılıyorum. bende de Fujifilm finepix 1500 var. benim gezi yazılarındaki fotoğraflardan nasıl çektiği hakkında bilgi edinebilirsiniz.Dslr hissi veren bir makinedir. lensi fujinion lenstir. bayağı net çekiyor, renk kaybı olmuyor.
ama dslr makineler de bir başka tabi. ah biraz param olsa da alsam bir canon eos xxxD:cherry:

Eğer ciddi bir araştırma ve test raporu istiyorsanız ve İngilizce'niz de varsa verdiğim siteyi bir araştırın. Orada piyasaki neredeyse tüm modellerin ayrıntılı test ve yorumları var.

www.imaging-resource.com

Canon'ların CMOS sensörleri yüksek ISO ayarlarında genelde daha iyi sonuç (daha az noise/karlanma) veriyorlar bu arada. Canon'un öne çıkan özelliği budur. Nikon'da bir kaç yıl evvel CCD'den CMOS sensöre geçti, yeni modellerinin Canon'un netliğini yakalamış olması gerekir.

en iyi yoktur en uygun vardir.

Kesinlikle katılılyorum sana göre en uygununu bulmalısın.Ben 2 yıldır nikon d3000 kullanıyorum ve çok memnunum ki d3000 10.2 mp buna rağmen beni gayet tatmin ediyor ve değiştirme gereği duymuyorum.Makine de önemli ancak asıl iş fotoğrafçıda :)

Canonda kullandım ancak hiç memnun kalmadım nikon dan şaşma bence ama d3000 de VR motoru yok tek eksisi bu bence :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar