yeschim yengenin fikrine ilave olarak eklenmesi gerekenler.![]()
1- Bir tencere yaprak dolması
2- Bir tepsi börek
3- Bir tepsi baklava
mideden geçer muhabbeti :cherry:
yeschim yengenin fikrine ilave olarak eklenmesi gerekenler.![]()
1- Bir tencere yaprak dolması
2- Bir tepsi börek
3- Bir tepsi baklava
Söyleyemem ::blushani
Hediye aldığınız da neden kavga ediyorsunuz ki onu anlamadım.. :silent: Bu kadar baştan savma alacaksanız zaten hiç almayın, bir kadın önemsenmek ister. Eğer gerçekten seviyorsa hediyenin ne olduğu değil önemli olan onu düşünmeniz bile onu mutlu eder. Benim nişanlım şuan askerde bile bana sürpriz planlıyor. Erkek dediğin ince olur, kadının her dilinden anlar. :wiinkk:
Arkadaşlar hediye önerimi Tubiş arkadaşıma ilettim özelden zaten buradan yazmak istesem buradan yazardım. Aklınızdan geçenler aklınızda kalabilir mi rica etsem zira eşim görünce asabiyet yapabilir :mrgreen: Öyle yüz kızartacak bir durum da yok ayrıca o sizin kızarıklığınızSevgiler.. :rendeer:
18 ay askerlik yaptım bir kere kuru fasulye yapıldı (hemde sucukluymuş ) o günde ben çarşı iznindeydimValla ben yine de dikkat et derim.
senin adam artik kurufasulyeden nefret ediyor olabilir.
Ne hediye alman gerektigi konusunu dusuneyim biraz.
Sonra yazarim.
Kendine kurdela tak fikrinden uzak dur.
Içinde ne oldugunu bildigi hediye paketleri, insanlari heyecanlandirmaz.:cherry:
Tubiş hiç ugraşmana gerek yok al bitane "ER6N" gitsin. Hiç düşünmeye gerek yok.![]()
Motosikleti varsa 5 litre benzin alın. Yaratıcı olmadığının farkidayim ama işlevsel oldugu gercek..Şu siralar askerliginin bitmesi disinda hicbir sey ona hediye olamaz gibi geliyor bana.
arkadaş bu sevgililer günü olayına uyuz olduğum kadar hiç bişeye uyuz olmuyorum ne çeşit bir rezilliktirr:
Başlığın içeriğini okursanız sevgililer günü ile alakası olmadığını anlarsınız.
yaf çaktırma hanıma hediye alacak param yok şimdiden alıştırma yapıyom![]()
Nerde bulurum o saati kardeş. Adını ilk kez duydum. Gece de görebilir mi içi ışıklı olacak heralde yoksA nasıl görsün gece. :silent: