İlginç Hediye Fikri*

Aşkım izne geliyor 14 şubatta yıldönümüzü kutlayacağız ama ben hediye bulamadım bir türlü. Aklınıza gelen değişik bişey var mı ? Bardaklara, yastıklara fotoğraf bastırmak dışında :)

bir kutu al ayakkabı kutusu vs. dışını güzelce renkli renkli şeylerle süsle. ve üstüne dünyada en deger verdigim kişi bu kutunun altındadır tarzı şeyler yaz. kutunun en dibine bi ayna koy. aynanın üstünüde gül yapraklarıyla doldur.

mesela yüzük takmadıysan git iki yüzük al seninkine onun onunkine senin adını yazdır yada kocaman ayı al

:D pardon bayan olan sizmissiniz :D

sanırım bayan erkeğe hadiye alcak bu yüzden sölediğiniz şeyler çok da iyi değil tamam ben bi fikir sunmıcağım ama bana kocaman bi ayı alsa yada gelip içinde ayna olan bi kutu verse açıkcası pek hoşuma gitmez kimse alınmasın ama öle yani

askerden izne gelen arkadaşa kocaman peluş biraz abes kaçar sanki empati kurdum da :)

anlamam hediye işinden ama askerden gelen adam aç olur onun için sevdiği bi yemek yapman hoşuna gider bence :) şahsen benim hoşuma giderdi :)

Eşim bana ne istediğini söylüyor bende onu alıyorum .Bu onun fikriydi her seferinde işe yaramaz saçma sapan şeylere para vermemden sıkıldı sanırım .. Flört , nişanlılık vs dahil 15 yıldır birlikteyiz, galiba bir süre sonra romantizm ölüyor :pale:

Son düzenleme:
Eşim bana ne istediğini söylüyor bende onu alıyorum .Bu onun fikriydi her seferinde işe yaramaz saçma sapan şeylere para vermemden sıkıldı sanırım .. Flört , nişanlılık vs dahil 15 yıldır birlikteyiz, galiba bir süre sonra romantizm ölüyor :pale:

romantizm eskidenmis abicim ben nekadar istesemde romantik olamıyorum mesela

Aynı evde bir arada bulunma imkanınız varsa. odayı balonlarla doldurun. her balonun içine bi harf yazarak ( SENİ SEVİYORUM ) yazın. balonları patlatarak harfleri kendisi birleştirsin..
Yanında da çok sevdiği parfümünden alın... Bi hobisi var ise, hobi ile alakalı ufak hediyeler alın..
Güzel bi anahtarlık alın, üstüne isim yazılabilenlerden. ikinizin adını yazın.
O da mı olmadı yine bi anahtarlık fotoğraflılardan. fotoğrafınızı koyarsınız..

Bizim de 4 yıl oldu al al hiç bişey kalmamış ve şuan asker. Alacağım şeylerde sınırlı. Değişik bişey istiyorum. Sigara kullanmıyor çakmak almadım bi tek ona.. Tespih falan da alasım yok. O seviyor da ben sevmiyorum.. :) Ayıcık genel de o bana alır. :mrgreen:

şimdi bide bu 14 Şubat furyası var değilmi :) nişanlım hep Almanya'da olduğundan daha önce hediye olayına girmemiştik,bu kez ilk olacak,amannıınn :)

14 şubat bizim yıldönümümüz. Nişanımız 14.02.2009 da oldu. Sevgililer günü hiç ama hiç umrumda değil yani. :)

Yılbaşı, sevgililer günü, doğum günü, evlilik yıldönümü , anneler günü .. Hangi birine hediye yetiştireyim ? Bıktım vallahi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Özelden yazıyorum cevabı :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------

Yazamıyorum kapalı sanırım senin profilin özele :silent:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Valla adam gibi yemek yemegi özlemistir.
Güzel bir yemek yap hepsinden makbule geçer.:p

Tabi mercimek,kurufasulye ve sehriye çorbasi sofrada asla olmasin.:cherry:

Kendine kurdele tak, "en güzel hediyen benim" de :)

Hehe harbi bunu yapayım mı :mrgreen:

Valla adam gibi yemek yemegi özlemistir.
Güzel bir yemek yap hepsinden makbule geçer.:p

Tabi mercimek,kurufasulye ve sehriye çorbasi sofrada asla olmasin.:cherry:

Geldiği gün muhtemelen evde kuru fasülye pişecek. Çok sever. Yemek konusu sorun değil. Yemeğe götüreceğim zaten 7 gün boyunca. :) Uffff abi hediye ne alacağım yaaa..:pale:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Valla ben yine de dikkat et derim.
senin adam artik kurufasulyeden nefret ediyor olabilir.:p

Ne hediye alman gerektigi konusunu dusuneyim biraz.
Sonra yazarim.

Kendine kurdela tak fikrinden uzak dur.
Içinde ne oldugunu bildigi hediye paketleri, insanlari heyecanlandirmaz.:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haki renkde iç çamasırı al :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar