Motosiklet almayan ailesine kızdı, cezaevine girdi

şu forumda hergün milyarlarla oynayan üyeler var hepiniz 20 lira verseniz motoru alırsınız eminm günlük bi çoğunuz sigaraya veriyodur sadece o parayı

Bir kampanya düzenlenerek bu çocuğa motosiklet almak güzel bir fikir. Ama çocuk 16 yaşında. Bildiğim kadarıyla A1 ehliyeti(mobilet v.s) için bile 17 yaşında olması gerekiyor. Özetle kanunlara göre motosiklet kullanabilecek bir yaşta değil.

böyle bir davranış hoşgörülebilir ama bence ödüllendirmek doğru olmaz. başkalarına kötü örnek olur, başka gençler evden kaçarak isteklerini elde etme fikrinden esinlenebilir mesela.

Son düzenleme:
şu forumda hergün milyarlarla oynayan üyeler var hepiniz 20 lira verseniz motoru alırsınız eminm günlük bi çoğunuz sigaraya veriyodur sadece o parayı

Bir kampanya düzenlenerek bu çocuğa motosiklet almak güzel bir fikir. Ama çocuk 16 yaşında. Bildiğim kadarıyla A1 ehliyeti(mobilet v.s) için bile 17 yaşında olması gerekiyor. Özetle kanunlara göre motosiklet kullanabilecek bir yaşta değil.

Olur :) Her hafta birimiz de deposunu dolduralım. :mrgreen:
Her ağlayana her emzik verilmez :)

Benim babam bana mopedi ben evden kaçtım diye vermedi, vermezdi de... üste bir kamyon dolusu sopa yerdim sanırım :)

şaka gibi yaaa :mrgreen::mrgreen:

bu da çok mantıklı bi fikirmiş aslında ama çocuğun aklına gelmemiş demekki:p:p

tartışma haber eleştiri falan derken farkındamısınız yeni bi gelir kaynağı bulundu. bendemi bu işe başlasam acaba hatta başlamak deyimi az kalır atılsammı acaba şöyle sıkı sıkı durup bi anda atsammı kendimi. neden diyecek olursanız benimde motorum yok bende Adanalıyım tek farkla ben 16 değil 28 yaşındayım.....:queen::queen::queen::queen:

nedir bu ailesini ikna edemeyenlerin hali...

melodraamaaa...:queen:

işte bu 16 yaşındaki arkadaşların bir kısmı da bu forumda cirit atmakta...1000 rr la başlamak istiyorum diyen gencler bunlar...:p

bende 16 yaşındayım benimkiler de motosiklet deyince cinnet geçiren tipler.

işin geyik kısmı bir tarafa benim gibi birçok çocuk var. Bu ülkede insanların bilinçsiz ve güvenliksiz motosiklet kullanımından doğan kazalar, ister istemez anadolunun temiz insanını motosikletten soğutuyor. Bana sorarsanız yapılması gereken ailelerin motosiklet hakkındaki fikirlerini değiştirmek değil (kendi ailemde biliyorum) kendini motosiklet kulanıcısı zanneden insanların ehliyetini almak gerek.

bende 16 yaşındayım benimkiler de motosiklet deyince cinnet geçiren tipler.

işin geyik kısmı bir tarafa benim gibi birçok çocuk var. Bu ülkede insanların bilinçsiz ve güvenliksiz motosiklet kullanımından doğan kazalar, ister istemez anadolunun temiz insanını motosikletten soğutuyor. Bana sorarsanız yapılması gereken ailelerin motosiklet hakkındaki fikirlerini değiştirmek değil (kendi ailemde biliyorum) kendini motosiklet kulanıcısı zanneden insanların ehliyetini almak gerek.

İmzana bakılırsa sana hiç ehliyet vermemek gerek :farao:

İmzana bakılırsa sana hiç ehliyet vermemek gerek :farao:

yok abi ben her tür motora aşığım custom enduro naked ss fark etmez hepsi benim ayrı ayrı eşim gibi. 4 tane hakkım var 3 ü bunlardan :D
ben ss i zevk için kulanırım insan hayatı benim için kıymetli :cat:pistler ne güne duruyor:queen:

bakma o imzayı üşengeçliten değiştirmiyorum. :D ( hem geyik bence :D )

Son düzenleme:
arkdaşım okumadan yorum yapmayın be ne torbacısı oku haberi ondan sonra yorum yap :pr:

Sonuna kadar okudum ve yorum yaptım. Bu saçma hikayeyi de yemedim. Avukat güzel hikaye yazmış. Sonuçta itiraf var , tutuksuz yargılansa bile ceza alacaktır. Yani o bir torbacı yaşı kaç olursa olsun.

Hırs iyidir ama hırsına yenik düşmemeyi öğrenebilirsen. bayağıda plan yapmış,aklını ve hırsını yanlış yere kullanmış genç delikanlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar