2011'deki Yeni İmajım... Helmet Mohawk :))

Uzun zamandır aklımda olan ve geçtiğimiz hafta Ebay'den sipariş ettiğimiz ve adı Helmet Mohawk diye geçen punk'cı tüyümüz elimize ulaştı :) ebaydeki yardımlarından dolayı Güçlü Atamer kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum

Mohawkın en güzel gideceği kaskın Shoei X Spirit Norick modeli olduğunu düşündüğüm için ona uyguladım ... Shoei X Spirit Norick modelinin grafiklerinde de Kızılderili yani Apeche tüyü figürleri var :D renk olartak Turuncuyu seçtim... Beyaz 1000RR'la pek renk uyumu olmadı ama yeni grenajlarımı boyadıktan sonra uyacaktır eminim :)

37406497.jpg

94607308.jpg

74313689.jpg

19595728.jpg

13754998.jpg

58649168.jpg

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Seni gorunce aklima geldi.
Yarin onemli bir is gorusmem var.
Gidip ayakkabilari firçalayayim bari.
Tozlanmislar biraz.:p

Bende bu ay hafta basi siparis verdim ama buyuk ihtimal 20 sinde askere gidicegim icin anca 15 ay sonra takmak nasip olcak :p madem seninki once geldi emin abi sana bisey soruyim kaska baglanti nasil vantuz mu yoksa bantlami bu arada Cok sekil olmus gule gule kullan tam kafamdaki gibi olmus haha

güle güle kullan güzel olmuş bilseydim bende bir tane alırdım hayırlısı olsun

Beğendiğinize sevindim arkadaşlar:)

süper olmuş motorun rengini ne yapmayı düşünüyosunuz?

Elimde 1 takım amerikadan gelen 1000RR Grenajı var

39031605.jpg

Sanırım Sarı LAcivert yaptıracam

fener2.jpg

Seni gorunce aklima geldi.
Yarin onemli bir is gorusmem var.
Gidip ayakkabilari firçalayayim bari.
Tozlanmislar biraz.:p

Dün çok Düşündüm ilkay bütün mesajlarımı sildim tr'de kalp kırmamak lazım:bounce: senin doğruların var benimde kendime göre doğrularım var ... neyse

Bende bu ay hafta basi siparis verdim ama buyuk ihtimal 20 sinde askere gidicegim icin anca 15 ay sonra takmak nasip olcak :p madem seninki once geldi emin abi sana bisey soruyim kaska baglanti nasil vantuz mu yoksa bantlami bu arada Cok sekil olmus gule gule kullan tam kafamdaki gibi olmus haha

Vantuzlu bağlantılı olanınıda görmüştüm bir arkadaşımda... bu vantuzlu değil çok sağlam bir bantı var sanırım 3M al kısmı kaska yapıştırıyorsun... üstünde cırt var fırçayı cırtla tutturuyorsun.. firma 200 mil'e kadar garanti veriyor...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Dogru duzgun dusundugune sevindim kardes.
Ben de sana karenajlarin için bir kiyak yapacam artik.:)
Ama az bekle.:wiinkk:

Teşekkürler :wiinkk:

Dogru duzgun dusundugune sevindim kardes.
Ben de sana karenajlarin için bir kiyak yapacam artik.:)
Ama az bekle.:wiinkk:

Abicim az bekle dedin tam 1 gün olacak neredeyse :)

şerrefsizim benim aklıma gelmişti.

:cherry::)

TÜyler beyaz olsa hiç grenajları boyamaya gerek kalmaz, çok tatlı olur.

Elimde zaten fazladan 1 takım 1000RR grenajı var onları boyatıcam büyük bir ihtimal Sarı LAcivert olacak

Emin süper olmuş kardeşim. sana herşey yakışıyor beee :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 ----------

karenaj için önerim ise komple karbon folyo ile kapla. sen galiba biraz janjanlı olsun istiyon ama .

Süper olmuş, emeğine sağlık

bu arada abi kızlar yolda RR ınla gidişine hastaydı, şimdi durduğundada hasta olacaklar.
Saygılar abim :)

Bugun inşallah grenajlarımı almaya gidicem... Çok heyecanlıyım

Boyasını renk tonlarını ben seçtim ...

Sarı Lacivert yaptırdım :)

Bugun inşallah grenajlarımı almaya gidicem... Çok heyecanlıyım

Boyasını renk tonlarını ben seçtim ...

Sarı Lacivert yaptırdım :)

futboldan fenerbahçeden anlamam ama yeni kasa 1000rr'ı severim. yeni renk kombinasyonu eminim güzel olmuştur, foto bekliyoruz, güle güle kullan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar