50km. hızla giderken ön tekerleğim yarıldı.

Şanveren kardeşim, büyük geçmiş olsun. En büyük kazan bu olsun.

Kuyumculuk işini ne zaman bıraktın? Yeni işin; hayırlı ve uğurlu olsun..:cat:

Şanveren kardeşim, büyük geçmiş olsun. En büyük kazan bu olsun.

Kuyumculuk işini ne zaman bıraktın? Yeni işin; hayırlı ve uğurlu olsun..:cat:

Saol Şamil hocam,Allah razıolsun.

Kuyumculuk işini ben bırakmadım.Çalıştığım yer kapanış verdi,tam 4yıl 2ay yanlarında çalıştım.

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun kardeşim.
gerçekten şoktayım. iyi haberlerini teker teker alıyorken şimdi bu da nerden çıktı yahu?
Her işte bir hayır vardır, hayrın daim olsun kardeşim.

geçmiş olsun tekrardan :)

Sektöre Hoşgeldin Sende Benim Gibi Acemisin Biraz Bu Sektörde Bende 1 Aydır Kuryelik Yapıyorum Eczane Değil Özel Bi Firmanın Kuryeliğini Kaza İçinde Geçmiş Olsun İşinde Hayırlı Olsun.

Öncelikle geçmiş olsun,sonrasında da hayırlı,kutlu olsun işin. Çok şükür ki ağır bir şey olmamış.

hem geçmiş olsun gemde hayırlı olsun o kadar kısa sürede neler yaşamışsın yahu çok şaşırdım =)

Mehmet işe girmene sevindim, kaza yapmana üzüldüm ama bişeyinin olmamasına tekrar sevindim. Karışık duygular yaşattın bak bana. Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun kardeşim.
gerçekten şoktayım. iyi haberlerini teker teker alıyorken şimdi bu da nerden çıktı yahu?
Her işte bir hayır vardır, hayrın daim olsun kardeşim.

geçmiş olsun tekrardan :)

Saol Sencer abi,kazanın sebebi benim ihmalimin devamında oldu aslında.Teşekkür ederim.

Sektöre Hoşgeldin Sende Benim Gibi Acemisin Biraz Bu Sektörde Bende 1 Aydır Kuryelik Yapıyorum Eczane Değil Özel Bi Firmanın Kuryeliğini Kaza İçinde Geçmiş Olsun İşinde Hayırlı Olsun.

Hoş bulduk.:)Evet sektöre yabancıyım,fakat 13 yıldır motosiklet kullanıyorum.İnsan sevdiği şeyi yaparken niçin para kazanmasın?,dimi yani:)Tekrar teşekkür ederim.

Öncelikle geçmiş olsun,sonrasında da hayırlı,kutlu olsun işin. Çok şükür ki ağır bir şey olmamış.

Çok teşekkür ederim,saolun Allah razı olsun.

hem geçmiş olsun gemde hayırlı olsun o kadar kısa sürede neler yaşamışsın yahu çok şaşırdım =)

Çok teşekkürler,evet gerçekten çok kısa sürede sadece gidonu kırıp arka freni kitleyince devamı çorap söküğü gibi geliyor :)

Mehmet işe girmene sevindim, kaza yapmana üzüldüm ama bişeyinin olmamasına tekrar sevindim. Karışık duygular yaşattın bak bana. Tekrar geçmiş olsun.

Eyvallah Hakan abi,yaz ayları gelsede şöyle seninle uzun soluklu gezilere başlasak ''sabah 7'den akşam 7'ye kadar'':)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar