izmitteki motoru alacak olan arkadaş sakın baktırmadan alma motoru. Allah korusun bi krank vs sorunu varsa yanarsın geçen sordum 1900tl dedi servis. götür servise göster sonra bide iyi bi motorcu bul onada göster iyice baksın
izmit bulvarda special motor var st kanuni servisi yada gölcük itfaye karşısı extreme motor var oda olmadı gölcük iskele yolunda murat abi var se beğen göster sakata gelme
ustam saol tavsiyelerin için ama o iş yattı

motor ustadaymış ben aradığımda öyle demişti 2. vitesden atıyormuş onu yaptırıp verecekmiş o yüzden sorunlarını yazarken onu yazmamış.
o akşam motoru görmeye gidecektim. aradım 3 11 nöbete gidecem dedi güvenlikci sanırım kendisi . sormadım.
yarın gel istersen dedi olur dedim .
ertesi gün aradım.
motor ustadaydıya dedi evet dedim
motor komple elden geçmesi gerekiyormuş usta öyle demiş
şu durumda satarsam bedavaya satarım dedi
yaptırıncada kendim binerim dedi . şuan ne yapacağımı bilmiyorum şaşkınım dedi
bende eywallah dedim.
5 lira nakitim var helal süt emmiş bitane 250r bulamıyorum
geçenlerdede Fatihden satılık vardı 3750 yazmıştı ufak bir pazarlık payı var demişti açıklamada.
telefon açtım dedim geliyorum görmeye.
ben yoldayken aradı dedi z.burnundan biri geldi napim dedi.
dedim bekle ben geliyorum ilk benle konuştun. tmm dedi bekletmiş arkadaşları ben gittiğimde ordalardı.
baktım motora 500 lira harcasam adam olur
ön arka lastik istiyor sol sinyal bide zincir ihtiyacı var görünüyor grenajlardada vida eksikleri falan var yani adam olur cinsdendi.
uzattım elimi dedim tut bakalım.
dedi tutmam
güldüm ben utandımda biraz.
dedim hocam ben geldim istanbulun diğer ucundan insan nezaketen uzatılan eli tutar.
benim sölediğim rakamlara itiraz edersin ama elimi havada bırakman hoş bişey değil. ayrıca pazarlık payı var diye yazamışsın bende telefonda sana fiyat konusu açmamışım gelmişim motorun basında el sıkışmaya çalışıyorum sen elimi havada bırakıyosun.
dedim paşam ben bu motora 3.5 dan fazla vermem telefonum sende var satamazsan ararsın 3.5 hazır bende hadi iyi akşamlar dedim ayrıldım oradan.
off ne derttliymişim bee
basınızı arıttım ama kafayı yicem artık..........