birçok motorun manualleri

KTM'in kullanıcı kılavuzlearını isteyen varsa ulaştırabilirim.

senin klavuzlar şimdi şifreli filan acayip dosyalardır , biz açamayız onları :)

olsaydı yıpranmamış xx manueli , bi göz atmak isterdim

Arkadaşlar bana SYM GTS 250 nin türkçe manueli lazım olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.

Arkadaşlar bana SYM GTS 250 nin türkçe manueli lazım olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.

Ben bugüne kadar türkçe herhangi bir motosiklet tamir teknik kitabı görmedim nette.Eğer varsa, hangisi olduğu fark etmez, yazdırıp doya doya okuyacam. Hatta başucu kitabı yapıcam.Her akşam yatmadan önce açıp okuyacam. :cherry:

Ben bugüne kadar türkçe herhangi bir motosiklet tamir teknik kitabı görmedim nette.Eğer varsa, hangisi olduğu fark etmez, yazdırıp doya doya okuyacam. Hatta başucu kitabı yapıcam.Her akşam yatmadan önce açıp okuyacam. :cherry:

Merhaba;

SYM Kullanıcıları topicinde böyle bir dosya koymuşlar.Ancak link ölmüş.Çok aradım ama bulamayacağım sanırım...

mondial agk uag veya benzeri kanuni breton fln bunların kullanım kılavuzunu nerden bulabilirm acaba.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dosyaların hiçbiri indirilemiyor...

Valla ne yalan söyliyeyim ağabeyim için dün falcon unkini indirmiş teşekkür etmeyi unutmuştum.Teşekkürler.

Çok teşekkür ederim çoktandır bunu arıyordum. İndirdim açıldı. Harika :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hata verıyor ındıremıyorm :S

carlsalterde hata veren linkler boş maalesef pc de sıkıntınız yok anlıyacağınız. Ben 9 aydır kullanıyorum. Bulamadıklarınız için yabancı forum sitelerine bakın derim arkadaşlar. Hepsinin mutlaka listesi var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar