PhotoShop ASYA >>>

Beni burada herkes eleştirebilir.Haklısınız.Fakat takmıyorum ayna bu sizi alakadar eder mi ? Benim tekerlekleri para verip boyatacağımı kim söyledi ? Elbet ayna alacak para bulabilirim fakat bunlar düzgün olmayan yanıltıcı aynalar.Bende diyorum ki beni çok düşünüyorsanız

Bana Akıl Yerine Para Verin De Bir Şeyler Yapayım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------

Valla kusura bakmayın ama alışmış kudurmuştan beterdir.Ben normalde de ayna kullanmıyorum.Hem de kırılıyor düzgün durmuyor yanıltıyor.Hoşuma gitmiyor yani.Kullanmadığım şeyi neden takayım ki?

Peki kardeşim sen bildiğini yap ! Allah kazadan beladan esirgesin yine :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Niye para vereyim sana? "Bana para verin ben de kendimi öldürmeyeyim" dediğinin farkında mısın?

Korkum arkana bakmadan sollamaya çıkıp, bir kamyonun altında kalıp ömür boyu felçli kalman. 20 yaşında tuvaletini kontrol edemeyen bir adam olma diye uğraşıyorum. Senin iyiliğin için hayatımın 15 dakikasını yazmaya harcadım, üstüne para mı vereyim?

Kardeşim ben böyle alıştım böyle kullanıyorum beni düşündüğün için sağol ama ben motorun üzerine yatıp trafiği birbirine katan biri değilim.Bana gerek yok yani.Kullanmaya çalıştım aynalar takılı ama alışmışım kafamı çevirip bakmaya güvenmiyorum aynalara. :) Kullanmıyorum yani.

O zaman kesinlikle hata yapıyorsun, hataya alışmışsın, hatanda inatçısın. Bu hatanın bedeli sen ve ailen için büyük olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
O zaman kesinlikle hata yapıyorsun, hataya alışmışsın, hatanda inatçısın. Bu hatanın bedeli sen ve ailen için büyük olmaz.

Olmaz olmaz merak etme.Güven meselesi bu dikkatli olunca kalmıyor problem.Her zaman temkinli olacaksın.

Aslında aracına göre değişir ya.Ben araba da kullanıyorum 1 kere arabamızın aynası kırılmıştı anında 130 TL'ye yaptırdık yoksa kullanılmıyor.Kafanı çıkarıp bakamıyorsun.Bakabilsem güvenmek için kafamı çıkarıp bakarım ama araçtan araca değişir dediğim gibi.

Kardeşim ben böyle alıştım böyle kullanıyorum beni düşündüğün için sağol ama ben motorun üzerine yatıp trafiği birbirine katan biri değilim.Bana gerek yok yani.Kullanmaya çalıştım aynalar takılı ama alışmışım kafamı çevirip bakmaya güvenmiyorum aynalara. :) Kullanmıyorum yani.

Kardeş ayıptır sorması kafanda kask varken geri nasıl bakabiliyorsun ... Yoksa kaskta takmıyorsun sanırsam :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Orjinal hali herzaman benim için tercih sebebidir.

Bende ondan yanayım.Dikkat ederseniz sadece aynalarım yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 ----------

kask takacak kafa olsa ayna takar , başka da sözüm yok

:cat: Tebrik ederim.
Türk milleti işte başka bir şey bekleyemezsin. :rendeer:

asyaa.jpg

Kaskımı eldivenimi montumu her zaman giyerim.Gideceğim yer 5 dakika olsa bile.

bRkq35 nikli kardeşimiz haklı.zira otobanda yol kenarında durup modifiye araçlarla şekil yapanları seyrederken polislerden ceza yemişti.o yüzden hem polisi sevmez,hem ceza ödemekten aynaya ayıracak parası olmayabilir.:)

Hem aynasız takıl (yani zihniyetini, kültürünü belli et) hem de eleştirilere sinirlen..

Ne ala memleket, değil mi?

Aynasız gezen sürücü, motorcu değildir, sadece yarın eski kasa bmw peşinde koşandır nazarımda..Bilemedin alfa romeo..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bRkq35 nikli kardeşimiz haklı.zira otobanda yol kenarında durup modifiye araçlarla şekil yapanları seyrederken polislerden ceza yemişti.o yüzden hem polisi sevmez,hem ceza ödemekten aynaya ayıracak parası olmayabilir.:)

Valla öyle ya. :D Lanet olsun. Cezayı ödedik birde içinde bulunduğum durumu düşünün.

bırakın ne laf anlatıyonuz ki adam sısızn söyledıklerınızı tınlamıyor bıle parmakalrınızı klavyeye uzatıp yormaya degmes

Ayna meselesine çok şey yazılmış gereken söylenmiş uyarılar yapılmış. Bundan sonrası bize düşmez.
Jant meselesine gelince,
Bence mat siyah daha hoş durur. Oturaklı bi hava verir. Birde kırmızı jant şeridi çekersin on numara olur. Sarı renk sırıtıyor gibi.

plakadan ötürü olmasın sakın :)

Ayna yanıltıyor diyip duruyorsun, ayna dediğin ne kadar yanıltabilirki??? Kırığı bile hiç olmamasından iyidir...

arkadasın ustune ne kadar cok gıttınız yani elınızden gelse bıdaha motora bındırmeyeceksınız bıde ustune doveceksınız bırakın aynasız kullanıyorsa kullansın bı kere uyardınız tamam daha ne uzatıyorsunuz motor kullanmaya basladıgım ılk zamanlarda bende ayna takmıyordum sonradan takmaya basladım arkadas bı konuda yardım ıstemıs konuyu nerelere getırdınız ya sorusuna yardımcı olun yada karısmayın :farao: bırısı topık acmıs mtden cok uzaklasma oldu dıye bu arkadas bu kadar elestırıden sonra ayrılırsa normal değilmidir _? ben bunları yazdım dıye benıde elestıreceksınız emınım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar