kanuni racer 200(s)

k. racer 200(s) almayı düşünüyorum.fikirlerinizi öğrenmek istedim.kullanıp kullanmadığınızı belirtirseniz yorumlarınızı daha iyi anlamış ve kendimce yorumlamış olurum.

vibrasyon fazla diyorlar o pek önemli değil,idare ederim.1500-2000 lira bütçem var 2.el temiz bişe alıcam.yazın 3-4 aylık süresince kullanıcam.

racing,ss çakması vs. muhabbetlerine girmeye gerek yok bütçe meselesi herkesin gönlünde daha iyisi yatar tabi ki.

hepinize şimdiden teşekkürler.

ben bahsi geçen motora binmedim fakat ışıklarda yanıma geliyordu aynadan baktım heralde iyi bi makina geliyor dedim yanıma yanaştı selamlaştık motorun görüntüsü felan güzel seside güzeldi.Balansör sistemi var diye biliyorum motoruda kanuninin freedom200 motorun 200 vs ile aynıymış yani iyi bi makine gibi

s modelini ilk defa gördüm :) mavi rengi gözüme güzel göründü.
Görüntü konusunda benden geçer not alır.

Bilinçsiz yorumlar gerçekten şevkimi kırmaya başlamıştı,tabi ki kötü yanlarını da öğrenicem ama, bilinçsiz olarak yorum yapılınca ders çıkarabilmek yerine insanı motor'dan soğutuyor.

Çok Teşekkür'ler Yorumlarınız için.

Arkadaş niye küsüyorsun hemen . Forumda herkes birisi kalkıp şu motoru sorsada bizde bildiklerimizi söylesek diye beklemiyorki. Biraz sabırlı ol elbet bir bilen kullanan çıkıp birşeyler yazıcaktır (isterse).
Haziranada çok var . Ozamana kadar mutlaka yazan olur

Arkadaş niye küsüyorsun hemen . Forumda herkes birisi kalkıp şu motoru sorsada bizde bildiklerimizi söylesek diye beklemiyorki. Biraz sabırlı ol elbet bir bilen kullanan çıkıp birşeyler yazıcaktır (isterse).
Haziranada çok var . Ozamana kadar mutlaka yazan olur

Yok yanlış anladın heralde,burası veya başka bir sitede gidip bu türden bir konu açıp yorumların beni etkilemesinden bahsetmiyorum,çünki öyle bişey yapmadım zaten.google üzerinden genel bir araştırma yaptım da Markanın Zaten Çin markası olması genel bir kanı oluşturmuş her aldığın motor hurda çıkıcakmış gibi her konunun altına o türden yorumlar yapılmış bunları gördükçe insanın moreli bozuluyor doğal olarak,kimse alabilceği daha iyi bişey olsa bunlara tenezzül etmez.tabi ki kullanan veya kullanmayan kimseyi yorum yapmaya da zorlayamaz hiç kimse,yanlış anlaşıldım özür dilerim.Saygılar.

Takılma ön yargılı yorumlara. Sen aklı başında adam akıllı kullan senelerce ilk günkü gibi binersin. Hangi marka hangi model olursa olsun. Kebapçıların altındaki yamaha lara honda lara bakıyorum da hepsinin haşatı çıkmış ki onlarda en sağlam modeller daha bir iki yaşında. Fakat gel Mehmet amcanın çin malı motorunu gör 3 yıldır renginde bile solma olmadı.
Mondial 125cc scooter la Türkiye turu yapan vardı.
Paran daha kalitelisini almaya yeticekse tabiki daha kaliteli al . Fakat buna yetiyorsa sevip beğendiysen kim ne diyebilir.
Fakat daha önceki kasasından çok çok yakışıklı olmuş. Ve daha kaliteli görünüyor. Başkada yorum yapamam. Yaparsam yalan olur .
Umarım en doğru olanı alır sorunsuz binersin.

Tam anlamıyla herşeyi ifade ettin,bir kelimesine bile katılmamak mümkün değil.
Çok Teşekkür Ederim.

Kanuni Racer 200 S Motosiklet
Motor 1Silindir 4 Zaman
Silindir Hacmi 193 cm3
Silindir Çapı ve Strok 63x62 mm
Sıkıştırma Oranı 9,0:1
Maksimum Güç 12,44HP / 6750 d/d
Maksimum Tork 9,9 Nm / 4950 d/d
Soğutma Sistemi Hava
Çalıştırma Elektrikli/Pedal
Ön Fren Disk
Arka Fren Tambur
Yağlama Tipi Yağ pompası
Ateşleme CDI
Akü 12v/7Ah
Ön Süspansiyon Teleskopik
Arka Süspansiyon helezonik yaylı mono amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi 13 L
Ön Lastik 90/90-18
Arka Lastik 130/70-18
Boyutları 2070*710*1180
Ağırlığı 143 kg
Renkler:Kırmızı, Yeşil, Mavi
Maksimum Hız:92 km/h

Görüntü olarak güzel.
Kalite olarak bilemiyorum.
Alabilirsen Hayirli ugurlu olsun...:rendeer:

Sağolasın.Haziran'da Çanakkale'den Temiz bi tane bulursam Kavuşucaz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağolasın.Haziran'da Çanakkale'den Temiz bi tane bulursam Kavuşucaz :)

Kardeş yanlış anlama. Doğru yazmışsın çin malı şöyle böyle diye yorumlara. Ama genel olarak çoğunluğu doğru maalesef. İkinci el alacam diyorsun temiz bulmak gerçekten zor. Bulsanda 2. el piyasasınıda düşünmen lazım. Ybr alsan en kötü ihtimal aldığın fiyata verirsin. Olayın bu tarafından da bak. Ve parça olayına gelince. Ben YBR taraftarıyım. Parçası güncel. Her yerde bulunuyor nerdeyse. Kolay kolayda arıza yapmıyor. Kanuni için diyeceğim tamam temiz bulursun, hakkıyla temiz binersin belki 10 yıl arıza çıkarmaz. ama parça sana sıkıntı olur. Dün müşterim geldi 1500 tl ye kanuni racer almış grenaj soruyor. Yok !!! parçacılarda bulamıyorsun servise gidecek oda getirte bilirse yada kaldıysa üretimi. Ama bu motor YBR olsa her yerde bulabiliyorsun. ve sürekli toptancılarda mevcut.
uzun lafın kısası 2000 tl bütçeyle bunu alacam dersin alırsın temizdir, temiz binersin, ama trafikte tek sen sürücü değilsin karşındaki dengesizin hatası motoruna zarar verirse bu defa parçayla uğraşırsın. beklemeye kalırsın ve bulunması zor olan parça sana yüksek fiyat olarak yansır..... aldığına pişman olursun.

Merhaba arkadasım.
Ben 2008 yılından beri kanuni racer 200 sahibiyim. S degil ama hemen hemen aynı ozelliklere sahip. 2007 model mtorum ben baya modladım acıkcası. hic bir sıkıntımda olmadı bu zamana kadar yagını eksik etmezsen bakımını zamanında yaparsan hic bir sorun cıkarmıyor. zincir sesi vibrasyon vs. dışında hic bir problemi yok motorun. yeni kullanmaya baslıyacaksan eger bunlar emin ol seni rahatsız etmiyecektir. baslangıc olarak bence cok ideal bir motor. daha sonra alıştıgında zaten umursamıyacaksın bile titreşimini, zincir sesini. kazasız suruşler...

Merhaba arkadasım.
Ben 2008 yılından beri kanuni racer 200 sahibiyim. S degil ama hemen hemen aynı ozelliklere sahip. 2007 model mtorum ben baya modladım acıkcası. hic bir sıkıntımda olmadı bu zamana kadar yagını eksik etmezsen bakımını zamanında yaparsan hic bir sorun cıkarmıyor. zincir sesi vibrasyon vs. dışında hic bir problemi yok motorun. yeni kullanmaya baslıyacaksan eger bunlar emin ol seni rahatsız etmiyecektir. baslangıc olarak bence cok ideal bir motor. daha sonra alıştıgında zaten umursamıyacaksın bile titreşimini, zincir sesini. kazasız suruşler...

teşekkürler bende senin gibi senin gibi düşünüyorum iyi bakana sorun çıkarmaz her şey karşılıklı.
fakat ben istanbulda oturuyorum motoru haziranda çanakkaleden alıcam henüz bütçeme uygun racer çıkmadı-çıkmıcak gibi de o yüzden başka motor arayışlarına girdim.
kanuni : bora 125 - kt 125 - seyhan 150 - rokko 150 - freedoom 200 - motocar 200 - zealsun 200gs bu markaları düşünüyorum artık hangisi nasip olursa.ama ilk tercihim tabiki racer olucak

diger bahsettigin motorlar hakkında hic bi bilgim yok ne yazıkki olsada aktarabilsem...
tabiki herşey karşılıklı ama allaha sukur hic yolda bırakmadı. halada maşallah canavar gibi hız konusuna gelince hız tabiki iyi bişey deil ama ben 155 km/h gormuştum denemek icin biraz zorlamıştım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar