Dizlik pantolon altından giyilebilirmi ?

Yapılmalıdır edilmelidir demek başka , uygulamaya geçmek başka.
Eğer kot pantalon ile motosiklet süren bir sürücüye mafsallı dizliği pantalon altına giydirmeye çalışırsanız 1-2-3 giyer ve bir köşeye atar.
Bu tür güvenlik ekipmanları güvenli , ama bir o kadar da pratik olmalıdır ki giyilebilsin.
Uzun süre dizlik kullandım, eğitimlerde en sağlıklı şeklinin pantalon altı olduğu anlatıldı. Fakat günlük hayata geçtiğinizde herşey teoride kalmıyor.
Bu yüzden eğer pantalon altı alınacaksa şiddetle korumalı pantalon öneririm. Veyahutta bulunabiliyorsa soft dizlik en iyisi. Ama mafsallı alacağım derseniz bu bana göre ancak pantalon üzeri giyilebiliyor. Tabi repçi pantalonu giyiyorsanız o başka.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Superman'da donunu taytinin üstüne giyiyor.
Demek ki ustte daha çok ise yariyor.
:p
Hani soyleyeyim dedim.:)

Eğer kot pantalon ile motosiklet süren bir sürücüye mafsallı dizliği pantalon altına giydirmeye çalışırsanız 1-2-3 giyer ve bir köşeye atar.
Bu tür güvenlik ekipmanları güvenli , ama bir o kadar da pratik olmalıdır ki giyilebilsin.
Uzun süre dizlik kullandım, eğitimlerde en sağlıklı şeklinin pantalon altı olduğu anlatıldı. Fakat günlük hayata geçtiğinizde herşey teoride kalmıyor.
Bu yüzden eğer pantalon altı alınacaksa şiddetle korumalı pantalon öneririm. Veyahutta bulunabiliyorsa soft dizlik en iyisi. Ama mafsallı alacağım derseniz bu bana göre ancak pantalon üzeri giyilebiliyor. Tabi repçi pantalonu giyiyorsanız o başka.

Doğrudur. Ben de dizliği sadece bol pantolon giydiğimde alta takıyorum, diğer zamanlarda üstte oluyor.

Superman'da donunu taytinin üstüne giyiyor.
Demek ki ustte daha çok ise yariyor.
:p
Hani soyleyeyim dedim.:)

Ondan değil, Superman'in alkol sorunu var, neyi nereye giydiğini karıştırıyor bazen :p

Hikaye:

Gecenin üçünde sarhoş ve bitkin bir vaziyette evine gelen adamı, karısı sorgulamaya başlamış:
-Söyle bakalım Süpermen; neler yaptın bu aksam?
-Valla karıcığım, patronla beraber müsterileri yemeğe götürdük.
-Eeee, sonra ne yaptınız Süpermen?
-Oradan gece klubüne gittik, ben sadece oturdum.
-Yani sen bir seyler yapmadın değil mi Süpermen?
-Ben hiçbir şey yapmadım, ama sen niye bana ikide bir Süpermen diyorsun?
-Donunu pantolonun üstüne giymişsin kocacığım. Vallahi ben bir seni, bir de Süpermen'i gördüm donunu pantolonunun üstüne giyen!..

Dizlik pantolonun altına giyilince ne kadar az ter yapsa da hafif bir terleme ile (esintinin verdiği soğukluktan dolayı bence çok fazla olmuyor asla) dizlik bacağa yapışıyor. Düşme esnasında da bu onun dönmemesini sağlayan etmenlerden biri.

Herkes doğrusunu öğrensinde sonra isterse uygulamasın yada kolayına geldiği gibi yapsın. Ne kadar yararlı ve gerekli bir ekipman olduğunu bilsem de dizlik kullanmıyorum. Yinede kimseye kullanmayın gereksiz diyemem. Yazın sıcakta korumalı mont giymemek için motosiklete binmekten vazgeçiyorum. Montsuz ve kasksız binmeyi göze alamıyorum ama korumalı pantalon yada dizlik olmadan binme riskini alıyorum. İşin doğrusu bütün ekipmanlarınız tam olarak binmektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar