[Adana MT] yine gezide yine sucuk, Namrun Yaylası

Namrun yaylasına yapmış olduğumuz 11 kişilik eşli geziden bir kaç kare, yorumu sizlere bırakıyorum :p İyi ve keyifli seyirler...
syb2om.jpg

rwsc9u.jpg

21odvk.jpg

xnubn9.jpg

6jd5r4.jpg

wh0jsm.jpg

8zpjbk.jpg

1yr4vq.jpg

crrr9.jpg

crrr9.jpg

16hqf4m.jpg

3462te9.jpg

wl41lk.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img706.imageshack.us/i/sam0069h.jpg/]
sam0069h.jpg
[/URL]

Bu geziye katılan ve emeğe geçen herkese teşekkür ederim, ayrıca bakıpta yorumyazan tüm arkadaşlarada teşekkür ederim...:rendeer:
Diğer bölgelerdeki MT gruplarına bir çift sözüm var; Kıskanma ne olur sık dişini yaza az kaldı yakında sende motora binersin... :p

Adana İl Temsilcisi
her zaman ki gibi süper bir birliktelik.güzel gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler dostlar.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Soğuktan motora binmeye koktuğumuz şu günlerde yapmayın böyle şeyler. İnsanın canı çekiyo :p

Mersin İl Temsilcisi
yenilüüüp, içülüüüüp eğlenülmüüüş...
pek de gözel olmuş canıım :)

Ohhh Ohhh Masallahhhh ne güzel gezilmiş :):) Hani Gezi üzerine gidilen nargilecinin fotolarını goremedım böle yarım yamalak iş olmazki :p:mrgreen:

Yine Adana MT... Bunlar da çok oluyorlar.....:p:p:p

Geziler sucuklar,mangallar bir tarafa ne güzel dostluk ve birlikteliğiniz var.Daim olsun inşallah.

Soğuktan motora binmeye koktuğumuz şu günlerde yapmayın böyle şeyler. İnsanın canı çekiyo :p

valla ne diyeyim, biz biraz kurtluyuz yerimizde duramıyoruz :p onun için gezmemiz lazım :mrgreen:

yenilüüüp, içülüüüüp eğlenülmüüüş...
pek de gözel olmuş canıım :)

Sencer özledik seni be, bi gün denk getirde birlikte gezelim :cat:

Ohhh Ohhh Masallahhhh ne güzel gezilmiş :):) Hani Gezi üzerine gidilen nargilecinin fotolarını goremedım böle yarım yamalak iş olmazki :p:mrgreen:

Yegen, son resime iyi bak mekanı tanıyacaksın. Seni ve babanı bekledik ama gelmediniz kaktus parka :bounce:

Yine Adana MT... Bunlar da çok oluyorlar.....:p:p:p

Geziler sucuklar,mangallar bir tarafa ne güzel dostluk ve birlikteliğiniz var.Daim olsun inşallah.

gel birlikte olsun :cat:

bi tek motorlarınızı kıskandım:cherry: çünkü o gezilerin bin kat daha güzelini ben doğu karadenizde yapıyorum.yaz kış farketmez.
ama sizinki tam bir aile ortamında güzel bir gezi ve piknik ortamı olmuş.tebrik ederim.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim(lütfen bir nükte olrak kabul edin) Adana MT nin gezilerine baktıkça nedense hep burjuvalar aklıma geliyor.:p hep 1000lik makineler var maşallah:pr:
tekrar tebrik eder gezilerinizin devamını görmek isteriz.
saygılar.

adaşım ellerine sağlık.geziye katılan tüm ekibe teşekkürler ederim.sağolasınız:rendeer:

Kescem hepinizin tekerini haa:p güzel gezi..bizi de geziye kattığınız için teşekkürler:cat:

allah kazadan beladan korusun dostlar güzelc eğlenmişiniz yediğinizi kendiniz içi nyemi,şiniz gördüğünüzüde bizle paylaştığınız için sağolun

Bu Adana MT yazın motorları soğuk havaya koyuyormuş.Kışın çıkarıp geziyorlar,bize inat olsun diye:pr:
Hep böyle mutlu görelim sizi:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel gezi olmuş yine hep berabersiniz...mersin taraflarıda ayrı güzel.sanırım orası çamlıyayla tarafları...gezilerinizin devamını bekleriz.:)

Arkadaşlar,
Harika bir gezi olmuş, pirzolalar daha harika görünüyor.
Allah neşenizi eksik etmesin.

çok güzel manzaralar hocam ama resimlerin yanına bir kacta acıklama yapsaydın daha eglenceli olur gibi geldi kusurum varsa affola

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar