Kanuni Kanuni Windy S

Arkadaşlar Windy S in kullanım klavuzunu arıyorum. İnternette aradım ama bulamadım. Elinde slayt yada word dosyası şeklinde falan olan var mı? Yada nasıl temin edebileceğim hakkında fikri olan?

kullanma klavuzu bende var ama içersinde pek fazla bilgi yok, merak ettiğin konu varsa burdan sorabilirsin.

Dostlar bizim motorlarda yağ filtresimi süzgecimi böyle birşey varmış bunun nerede olduğunu bilen varmı:silent: Klavuzunda bunun belli km lerde temizlenmesi gerekiyo yazmışta ordan aklıma takıldı:salut:

kullanma klavuzu bende var ama içersinde pek fazla bilgi yok, merak ettiğin konu varsa burdan sorabilirsin.

Yağ değişimi hakkında bilgi edinmek istiyodum ben. Nası yapıcam, ne kadar yağ koyucam? Ne sıklıkla değiştirmek gerekir? Genel bakım neler yapmak gerekir? Ne kadar sıklıkla yapmak gerekir? :mrgreen: :cherry: Soru çok yani :))) Mesela bi üstte arkadaş sormuş filtre olayını. o da ayrı bi soru :))

arkadaşlar kanuni nin bu motosikletinden şikayeti olan varmı. hani ben aldımda hayal kırıklığına uğradım diyen falan. çok merak ediyorum yani. araştırma yapmıştşm biraz iyi diyende var, fazla yaramaz diyende. 8 aydır ben kullanıyom bi sıkıntı yok tabanca gibi maaşallah.

arkadaşlar kanuni nin bu motosikletinden şikayeti olan varmı. hani ben aldımda hayal kırıklığına uğradım diyen falan. çok merak ediyorum yani. araştırma yapmıştşm biraz iyi diyende var, fazla yaramaz diyende. 8 aydır ben kullanıyom bi sıkıntı yok tabanca gibi maaşallah.

Fiyatına göre güzel makina :p

taksitli olduğu için düşünebilirsin yoksa. titreşim delisi motora o para verilmez. Windy 125, windy s ten çok farklı.

Sagolsın emin kardeşim ama ben sadece ş.içidne kullanacam Titreeşim o kadar etkilemz galiba .. Yinede bilğilendirirseniz sevinirm

şehir içinde titreşim çok sorun olmaz tabi. Ben o motoru çok iyi bilmiyorum ama gazlı amortisör falan var. Motor temizse alınabilir, hayırlı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar