zatımın varyatörünü toplicak hayır sevenler aranıyor

ocağıma ıncır ağacı diken ve hala varyatöründe problem olan zatımın varyatörlerini takıcak arkadaş aranıyor bahcelievlerden varmı hayır sever mübaret şahıslar :mrgreen::mrgreen: motorcu önü yapmaya 50 arkaya 90 istedi internettekı fıyatları 20 ön 45 arka :farao:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
toplayacak demek istedin sanırım :wiinkk:

ayrıca istanbulda çin malı motor servisleri gerçekten çok fahiş işçilik ücreti istiyor bir kaç kez şahit oldum allah yardım etsin o motoru sat kardeşim birdahada yakınında bile geçme

İstanbulda genel olarak motosiklet tamirleri pahalı geçen yıl motorumu getirdiğimde rutin bakımlarından biliyorum.Bujileri yağını filtre v.s kendim değiştirmiştim.İzmir de bu işler 5-10 tl işçilik şaka yapmıyorum o kadar

Hayırsever i buldun :), sana bedava akıl :)

Arkadaşım hiç uğraşma dolaşma, sana kendi ustamı tavsiye ediyorum,
Hakkı neyse onu alır,
kafa koparmaya bakmaz,
para kazanıyım diye alakalı alakasız parçaları atalım çöpe yenisini takalım demez,
Sebahattin abi ye git (acar motor - küçükçekmece)
senin derdinin dermanı onda, + sizin yetkili servis olmalı (mondi)
Kolay gelsin.

toplayacak demek istedin sanırım :wiinkk:

ayrıca istanbulda çin malı motor servisleri gerçekten çok fahiş işçilik ücreti istiyor bir kaç kez şahit oldum allah yardım etsin o motoru sat kardeşim birdahada yakınında bile geçme

bir elden çıkarabilsem başka birşey alıcamda bakalım işte

Tarkan1981;
benım bir arkadaşım daha tavsiye etmişti orayı ya uğrıcam artık bırde orayla konuşalım

İstanbulda genel olarak motosiklet tamirleri pahalı geçen yıl motorumu getirdiğimde rutin bakımlarından biliyorum.Bujileri yağını filtre v.s kendim değiştirmiştim.İzmir de bu işler 5-10 tl işçilik şaka yapmıyorum o kadar

İzmirdekilerde iyicene aç gözlü oldu.bende gitmiyorum servise bakımları kendim yapabiliyorum anlamadığım birşeyse ellemiyorum servise ama cidden verilen para helal edilecek gibi değil..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzmirdekilerde iyicene aç gözlü oldu.bende gitmiyorum servise bakımları kendim yapabiliyorum anlamadığım birşeyse ellemiyorum servise ama cidden verilen para helal edilecek gibi değil..

Sen gel bak bizim ustaya.Helal iş yapıyor adam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar