Motosiklet Şovu!

ABD’nin başkenti Washington’daki Uluslararası Motosiklet Fuarı, motor tutkunlarını biraraya getirdi
Başkent ve çevresinden her yaştan ziyaretçinin akın ettiği üç günlük fuarda, farklı markalarda birbirinden yeni yüzlerce model görücüye çıktı. Yarışma, hediye çekilişleri gibi çeşitli eğlenceli aktivitelerin de yer aldığı fuarda, eski motosikletlerin sergilendiği bölümlerde katılımcılara nostalji turu yaptırıldı.
Her yaşta, her zevke uygun motosikletlerin bulunduğu fuarda, en çok eğlenenler her zamanki gibi çocuklar oldu. Çocuklar, yalnızca kendileri için tasarlanmış modelleri değil, tüm motosikletleri deneyerek, geleceğin motorcuları olduklarının sinyallerini verdi. Deri ceketleri ve motor kıyafetleriyle fuara gelen motor tutkunları da modelleri denemek için kuyruklar oluşturdu.

TEKNOLOJİ VE SANAT BULUŞTU
Fuarda sadece teknoloji değil, sanat da sergilendi. Motosiklet dizaynı yapan sanatçıların motorların üzerine yaptıkları birbirinden ilginç süslemeler büyük ilgi topladı.
Özellikle ünlü hip-hop şarkıcısı Jay-Z’nin portresinin resmedildiği model, Afro-Amerikalıların yoğun ilgisini gördü. Bazı motosikletlerin üzerlerine, kullanıcılarının kendi portrelerini resmetmesi dikkati çekti.
Fuarın en ilgi çeken bir diğer bölümü de motor şovu oldu. Yüzlerce katılımcının ilgiyle izlediği şovda, motosikletçilerin riskli sürüş denemeleri izleyenleri büyüledi

Diger fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 2b92cd84fad30cd33e7c808647c4b427_kbn.jpg
    2b92cd84fad30cd33e7c808647c4b427_kbn.jpg
    43.2 KB · Görüntüleme: 7,374
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Arka maşayı uzat , lastiği genişlet biraz boya al sana amerikan tarzı.

Yok yok ben bu afro-amerikan hayabusaları hiç sevemeyeceğim.

Arkadaş adam daha hayabusa yı almadan uzun arka maşa geniş lastik siparişi veriyor ne beklersinki.

"Motosiklet Show" nedir yahu...
MotoShow veya Motorcycle Show olsa yine iyi ...
değiştireyim başlığı bari.

Bunlar olsa olsa motosiklet şoku olur.Bunları fabrika tasarımcıları görse kalplerine iner... Gerçekten yazık etmişler

Süper...! Kimse beğenmemiş, Çok sevindim. Birileri övgü yağrdıracak diye çok korkmuştum doğrusu...:)

9e149ca6dd5ef5f25b58405.jpg
[/URL][/IMG]

Sarışın benim önce ben gördüm:cherry:

sen bunu al:queen:KAN ÇIKAR VALLA:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar