Gözümüz aydın. Şimdide keçi gribi geliyor.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kuş gribi, domuz gribi derken bu kez de keçi gribi geldi.Keçi Gribi Virüsü en ağır tahribat ve salgınını Avusturya’da gösterdi. Avusturya’da 2800 kişi Keçi Gribine yakalanmışken, 6 kişi de yaşamını yitirdi.

Hollanda’da ortaya çıkan ve hayvandan insana geçerek yerleşen bu yeni grip virüsünün adının ‘Keçi Gribi Virüsü’ olduğu ve Domuz Gribi gibi süratle başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm Dünya ülkelerine yayılma eğilimi gösterdiğine dikkat çekildi.

Keçi gribinden 6 kişi öldü. 2800 hasta var. Hollanda hükümeti hasta hayvanları itlaf ediyor.

Domuz gribinden sonra şimdi de keçi gribi virüsü Avrupa’yı şok etti.

Hollanda’da ortaya çıkan ve hayvandan insana geçerek yerleşen bu yeni grip virüsünün yeni adının ‘Keçi Gribi Virüsü’ olduğu ve Domuz Gribi gibi süratle başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm Dünya ülkelerine yayılma eğilimi gösterdiğine dikkat çekildi.

Dünya Sağlık Teşkilatı uzmanlarının verdikleri ilk bilgilere göre Keçi Gribi Virüsü en ağır tahribat ve salgınını Avusturya’da gösterdi. Avusturya’da 2800 kişi Keçi Gribine yakalanmışken, 6 kişi de yaşamını yitirdi.

insanların birbirine olan çekimlerini artıran bir virüs yokmu yayılsın şöyle güzel güzel.
hep kötü hep kötü virüs.

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun yeni gribimiz....olmayan bir grip çıkardılar adı domuz kuş vs vs oldu devleti milyonlarca dolar hortumladılar aşı fln alıcaz diye ne rantlar sağlandı.....basınıda fişekleyip korkulu rüyamız haline getirdiler ama yemiyoruz artık....

oo süper insallah asısı cıkarda 2 gün izin alırız gecen sene herkes krktu ası yapmadı ben 2 gün izin icin yapmısdım haha tüm sınıf sonra piskopat gözüyle baskmıtı bana

Merak etmeyin bize bir sey olmaz, basbakan Teget gececek der kesin Turkiye yi diger tum global felaketler gibi:)

Hamdolsun ki inancımız var azizim :p

Bak dikkatli konus simdi duyar basbakan sonra "Kecini de al git burdan der" gorursun gununu:mrgreen:

Turkiyede asgari ucret 800 tl aylik ssk ise 300 tl . Hic bir kurum ssk yaptirmaya yanasmiyor. Maasin 3/1 sgk olunca.Millet saglik kurumlarinin sikintisindan zaten yeterince cekiyor. Keci degil Gulhane hayvanat bahcesindeki tum hayvanlarin gribi gelse ne yazar bu ulkeye. Saglik guvencemiz yokki.

keçi gribi ve hükümet :p
ayakta alkışlıyorum kurduğunuz bağlantıyı ::biggrinn
böyle mantıklı muhalefet varken nasıl hala iktidarda bu adamlar :cherry:

Motosikleti
750x
keçi gribi ve hükümet :p
ayakta alkışlıyorum kurduğunuz bağlantıyı ::biggrinn
böyle mantıklı muhalefet varken nasıl hala iktidarda bu adamlar :cherry:

Keçi gribi bahane muhalefet şahane.
Maksat çamur atmak değilmi kardeşim, herşeyi değerlendiriyoruz bizde :p

Şaka bir yanada bu olay domuz gribindeki iğne vakasına dönmezse iyidir.
Sen trilyonlarca liralık iğne al, ondan sonra hepsini imha et.

aaahhhh başım 3 gündür feci ağrıyo,
keçi gribimidir nedir bilemiyorum ama
kafamı kesip atmayı düşünüyorum :pr:

Motosikleti
750x
aaahhhh başım 3 gündür feci ağrıyo,
keçi gribimidir nedir bilemiyorum ama
kafamı kesip atmayı düşünüyorum :pr:

Keçi gribi değilde, eşşegin teki sebep olmuştur muhtemelen baş ağrısına.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
umarım iktidar ve saz ekibi hariç hepimizi teğet geçer.

umarım birgün muhalif olmanın ucuz sataşmalar olmadığını idrak edebilmiş bir muhalefet görürüz.

Adana İl Temsilcisi
laboratuarda yapıp yapıp salıyorlar insanların arasına.ondan sonra aşımız da var deyip,gelsin paralar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar