hoşgeldim :)

zaman çok geç olmadan bir honda600rr alıyım dedim :bounce:

allah utandırmasın ::138:

malatya
34
plastik ve estetik cerrahi uzmanı
kazasız belasız sürüşler dilerim :cat:

Hoşgeldiniz. Plastik ve estetik cerrahlığında iyi para var valla. Yakında bir motor galerisi açarsınız artık.
'hızlı yaşa genç öl' bunu bir doktordan işitmek garibime gitti, ama katılıyorum.

Hoşgeldiniz. Plastik ve estetik cerrahlığında iyi para var valla. Yakında bir motor galerisi açarsınız artık.
'hızlı yaşa genç öl' bunu bir doktordan işitmek garibime gitti, ama katılıyorum.

herşey para değil diom sana başka da birşey demiyorum :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------

tekerin düz bassın tabibim :cat:

hepberaber dostum ;)

Mersin İl Temsilcisi
onca emekten sonra artık sıra kendine geliyor insanın değil mi?

zamanı iyi kullanmak adına hoşgeldin.
bu arada malatyalı arkadaşlarla tanıştınız mı yoksa yardımcı olayım mı?

onca emekten sonra artık sıra kendine geliyor insanın değil mi?

zamanı iyi kullanmak adına hoşgeldin.
bu arada malatyalı arkadaşlarla tanıştınız mı yoksa yardımcı olayım mı?

aynen...ancak işte....

tanışıyoruz yavaş yavaş... kar kış ta olsa :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------

hayırlı olsun kazasız belasız

tşk eywallah :cat:

abi buradaki herkes tecrübeli bu motor konusunda benimde bi sorum olacaktı sizlere bende de 100lük bir yuki var 3 ay oldu motoru alalı bir de kask aldım gdr diye bi marka nasıldır bu kask bilen kullanan var mı 100TL ye almıştım herkes bu kadar para verilirmi bir kaska diyor ama alırken aldığım kişi baya sağlam olduğunu söyledi içimde yinede bir şüphe var bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ve abilerim yardımcı olabilirlerse sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler.

abi buradaki herkes tecrübeli bu motor konusunda benimde bi sorum olacaktı sizlere bende de 100lük bir yuki var 3 ay oldu motoru alalı bir de kask aldım gdr diye bi marka nasıldır bu kask bilen kullanan var mı 100TL ye almıştım herkes bu kadar para verilirmi bir kaska diyor ama alırken aldığım kişi baya sağlam olduğunu söyledi içimde yinede bir şüphe var bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ve abilerim yardımcı olabilirlerse sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler.

hayırlı olsun kazasız belasız inş ;)

ama sen konuyu anlış yere açmışsın :)

aşağıdaki linke aç konuyu :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/

ilginiz için teşekkür ederim sağolun bu arada sizinde motorunuz hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin

Mutlaka alınabilecek en iyi eldiveni almanız dileğiyle. Elinize bi sıkıntı gelmesin tekeriniz düz bassın kaskınız ve aklınız kafanızda olsun iyi sürüşler iyi forumlar hoşgeldiniz

GÖЯKEM;2244781' Alıntı:
iyi akşamlar hocam ilk motorunuzmu sorması ayıp :)

evet demeye korkuyorum :)

sen de başlıcan şimdi yanlış yapmışınız canınıza mı susadınız vs vs :mrgreen:

sanırım evet :p

hoşgeldin tekerin düz bassın malatya 44 de sen 34 lümsün malatya güzel memlekettir ayrıca tadını çıkart

zaman çok geç olmadan bir honda600rr alıyım dedim :bounce:

allah utandırmasın ::138:

malatya
34
plastik ve estetik cerrahi uzmanı
kazasız belasız sürüşler dilerim :cat:

tam mesleğinize göre seçim yapmışsınız hocam tekeriniz düz bassın aksi taktirde kendinizi ameliyata almak zorunda kalabilirsiniz allah korosun :p

hoşgeldin hocam,

motor yakışıklı , eve iş götürmüyosun :cat:

ben de kızkardeşini alıcam 125lik önümüzdeki ay aileleri razı edersek(başta babam)..

keyifli sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar