Avcılıga ve atıcılıga meraklıyım.Winchester defender 1300 kullanıyorum.Özellikle büyük avlarda ve agır fişek kullanımında çok etkili.
Pis yakar
Avcılıga ve atıcılıga meraklıyım.Winchester defender 1300 kullanıyorum.Özellikle büyük avlarda ve agır fişek kullanımında çok etkili.
Ava giden yok mudur? Koyun şuraya bir iki ördek, çulluk fotosu da sebeplenelim.![]()
Ava giden yok mudur? Koyun şuraya bir iki ördek, çulluk fotosu da sebeplenelim.![]()
evet ben dun bir tane kuş için tam tamına dagda 5 saat yurudum ovadada 5 saat ne vardı hiçbir şey ne vardı torba çöp pet sigara izmariti arkadaşlar dag taş çöp denizde çöp ne hayvan kalmış ne bir şey benimki dag bayr dolaşmak için mana elde tufek olsun
girip bakma o zaman burada cok cani var arada senide katletmeyelim![]()
Hocam seninle bu konu hakkında daha önce tartışmıştık. Bunu daha yeni görüyorum. Sen ava falan çıkacağın zaman bana bir haber verde nereye gideceğinizi falan, bende halis mulis Vietnam bubi tuzaklarını hazırlayayım sizin avcı grubu için. Silahla milahla işim olmaz, benim işim doğal malzemelerle. O zaman ava giderken avlanmak deyimini daha iyi anlarsın :rendeer: Yaparım cidden, ciddi yaralara sebep olacak tuzakları biliyorum. İzcilik sağolsun. :cat:
Ayrıca baya eskilerde buna benzer bir tartışma dönmüş, vahşet içeriyor falan demiş. Birileri de avcılık bu falan diye savunmuş. Resimlerden kan fışkırıyor neredeyse, hayvanın organları bile dağılmış. Ben de hayvanlar tarafından öldürülen insanların resimlerini paylaşabilirim herhalde. O da avcılığa giriyor? ::159::
Hocam seninle bu konu hakkında daha önce tartışmıştık. Bunu daha yeni görüyorum. Sen ava falan çıkacağın zaman bana bir haber verde nereye gideceğinizi falan, bende halis mulis Vietnam bubi tuzaklarını hazırlayayım sizin avcı grubu için. Silahla milahla işim olmaz, benim işim doğal malzemelerle. O zaman ava giderken avlanmak deyimini daha iyi anlarsın :rendeer: Yaparım cidden, ciddi yaralara sebep olacak tuzakları biliyorum. İzcilik sağolsun. :cat:
Ayrıca baya eskilerde buna benzer bir tartışma dönmüş, vahşet içeriyor falan demiş. Birileri de avcılık bu falan diye savunmuş. Resimlerden kan fışkırıyor neredeyse, hayvanın organları bile dağılmış. Ben de hayvanlar tarafından öldürülen insanların resimlerini paylaşabilirim herhalde. O da avcılığa giriyor? ::159::
Sevgili avcı dostlarım. Bu av yasaklarını veya yasasını herneyse baştan sona elden geçmesi lazım. Özellikle vahşi hayvan popilasyonu inanılamayacak şekilde artmaya başladı.. Kendi bölgem için konuşuyorum (Batı karadeniz BOLU)Kurt avı yasak, domuz avı yasak, Tilki avı yasak özellikle ayı avı yasak. Yani tamam özel izin ile av turizmi yapılarak belli bir kotada avlanma yaptırılıyor ama buralarda sürek avı yaptırılmıyor vahşi hayvanlar için.. Özellikle Buradan AYI'lara seslenmek istiyorum ; bakın Ayı kardeşler sizlerle bir sorunuzmuz yok ama her domuz ve Tavşan avına çıktığımızda karşımıza yolumuza çıkmasanız? Bizimde çoluğumuz çocuğumuz varŞaka bir yana etrafta inanılamayacak kadar AYI
var. Bir söylentiye göre bu AYILAr yurt dışından buraya topluca getirildiler. ama bence durum öyle değil iş tamamen çığrından çıktı.. eskiden karaca tavşan ala geğik gördüğüm yerlerde şimdi çakala çukala dolaşıyor. Sonrada karacanın nesli tükendi geyikler artık anırmıyor bütün suçlular yasak avlananlar falan filan.. durum tamamen vahşi hayvanlarının avlanmasının yasak olmasıdır.
Abi bahsettiğin ayılar boluda hangi bölgede görülüyor ?
Abi bahsettiğin ayılar boluda hangi bölgede görülüyor ?
şehirlerde olan ayıdan korkun bence dagdakinden degil :cat: