Motor Almak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar motor almak istiyorum bütçem 3.000 tl . yamaha ybr 125 almak istiyorum ama sizinde öneriliernizi almak isterim hangi motoru önerirsizniz bütçeme göre yardımcı olursanız sevinirim önerileriniz benim için önemlidir..

arkadaşlar motor almak istiyorum bütçem 3.000 tl . yamaha ybr 125 almak istiyorum ama sizinde öneriliernizi almak isterim hangi motoru önerirsizniz bütçeme göre yardımcı olursanız sevinirim önerileriniz benim için önemlidir..

elindeki butce ile alinabilecek en iyi motor diyebilirim zaten konulari arastirisan cok olumlu yorumlar gorebilirsin.memnun olmayan yok gibi sanki.

Son düzenleme:

MONDİAL 600 XRHR alabilirsin.:wiinkk:

kardeş merhaba öncelikle. sende günlerce haftalarca kendini harap etme şu an tr de kötü motor yok . 1. ve 2. sınıf 1 sınıf alırsan kımın neorduğu ve kacıncı sahıbi en az 4 yaşında kaçkes yan yatıp kafadan yedi . sasi yamukmu bilemiceğin bidolu mevzu malum markalar zaten. 2 sınıfa gelince cıllop gibi motorlar gelio sen açacaksın motoru seveceksin onu :) 3 liraya güzel motorlar var ben sonunda 150 mc ye karar kıldım.

Mersin İl Temsilcisi
ilk motorun mu bilmiyorum ama sana diyeceğim şu olur ki ( ehliyetin var farzederek ) 1000tl daha ekleyerek honda cbf 250 veya honda twister alabilirsin o fiyatlara :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:11 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-250-aciliyetten-37750480/detay

bak gözüme çarptı bu :) hangi şehirde olduğunu da yazsan ona göre daha kolay yardımcı olabilirdik...

teşekkürler yorumarınız ve önerileriniz için arkadaşlar.ferdi kredisimi ne varmış onunla taksitle motor alabliyormuşum.drum böyle olunca 5.000 tl bütçe limiti koydum kendime bu fiyatda hangi motor önerebilirsiniz yamahanın ?

ilk motorun mu bilmiyorum ama sana diyeceğim şu olur ki ( ehliyetin var farzederek ) 1000tl daha ekleyerek honda cbf 250 veya honda twister alabilirsin o fiyatlara :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:11 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-250-aciliyetten-37750480/detay

bak gözüme çarptı bu :) hangi şehirde olduğunu da yazsan ona göre daha kolay yardımcı olabilirdik...

gözünüz bence km ye bir çarpmalı :)
cankanr cbf 150 yada twister alabilirsin 5.000 kadar virago 250 de bulabilirsin çeşit çok senin için tarzı farkedermi_?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4.000 e falanda gt 250 var galiba düşünürsen

kardeşim elindeki parayla yetineyim diyosan hiç kendini kasmadan ybr 125 al,haa ben biraz sıkışayım büyük motora bineyim diyosan ybr 250 yi şiddetle tavsiye ederim,hiçbi sıkıntı yaşamazsın

YBR 250 ye karar verdim arkadaşlar inşallah sorun çıkmazsa önümüzdeki ay alıyorum fiyat araştırması felan yapayım gelişmeleri paylaşırım sizlerle teşekkürler herkeze :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 ----------

fiyatı hakkında bilgisi olan varmı arkdaşlar sıfır ?

6000 ila 7000 arası degişiyo 2. el piyasası,hangi şehirdesin sen?ona göre yardımcı olsak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar