İlk arabam..İlk heyecan..

İyi günler arkadaşlar motor alıp değiştire,değiştire paramı biriktirip ilk arabamı aldım::blushani Allaha şükür...Sizlerlede paylaşmak istedim:rendeer:.Arkdaşımın feci şekilde kazası sonucu motordan soğumuştum o ara iki motorumu satıp araba aramaya başladım:) Ankaraya bile gittim ama adamın telefonda yeminler ettiği temiz dediği fiesta döküntü çıkınca geri döndüm ve bunu buldum.Geçen haftada da Z-750 sürünce motor iştahımın gitmediğini anladım:p ve annemi ikna edersem (inş.ederim) güzel bi 600RR veya Gsr 600 almayı düşünmeyi ve hayal etmeye başladım::blusssh:

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun canım kardeşim...

Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle :)

Teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

Hayırlı olsun canım kardeşim...

Teşekkür ederim sinan abi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

hayırlı olsun çok temiz gözüküyor.

sağolun biraz bulmam zor oldu ama temiz oldu:) motorla araba çok farklıymış arabada hile daha çok oluyomuş anladım adam kazasız dedi servise götürdüm ön kısmı başka arabadan alını alttan kaynak yapılmış bende kazasız zannediyordum komple ön başka arabanınmış :pr:

Teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

sağolun biraz bulmam zor oldu ama temiz oldu:) motorla araba çok farklıymış arabada hile daha çok oluyomuş anladım adam kazasız dedi servise götürdüm ön kısmı başka arabadan alını alttan kaynak yapılmış bende kazasız zannediyordum komple ön başka arabanınmış :pr:

hayırlı olsun cüneyt ustam kazasız bin inşallah.oto sanayide daha ne dolaplar dönüyor taklalı arabayı baska arabadan tavan alıp onun yerine tekrar kaynatıyorlar vs.... araba işinde çok şanslı olacaksın:)

Teşekkür ederim

arabada her türlü hile hurda dönüyor memlekette , çok dikkatli olmak gerek bizde araba alacaktık galerinin kazasız boyasız dediği arabanın servisten plakasını kontrol ettirdiğimizde kazalı oldugu ortaya cıktı bu galeri Şükrü Saraçoğlu stadının yanıbaşında bir galeri adını vermek istemiyorum .

Hayırlı olsun iyi tercih, yol tutuşu ve kullanması harikadır.

arabada her türlü hile hurda dönüyor memlekette , çok dikkatli olmak gerek bizde araba alacaktık galerinin kazasız boyasız dediği arabanın servisten plakasını kontrol ettirdiğimizde kazalı oldugu ortaya cıktı bu galeri Şükrü Saraçoğlu stadının yanıbaşında bir galeri adını vermek istemiyorum .

aynı şekil dogru söylüyosunuz taa kalkıp Ankaraya gittim adam bana inşaat sektörünle uğraşıyorum dedi telefonda gittim baktım emlakçı:pr: baklava götürmüştüm :cyclopsan alsam bile vermicektim o kadar gıcık oldum adama:p arabaya bindim 3 bin deviri geçmiyor vazgeçtim ben diyince abi nere yav antepden geldin almadan gidilirmi bilmem ne almıyorum arkdaşım zorlamı dedim çektim gittim adam resmen dolandırcı ruhsat sahibi benim dedi araba başkasınınmış buda satıp yolunu bulacak işte çok dikkat etmek gerek araba ve motor alırken dolandırcı çok:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------

Hayırlı olsun iyi tercih, yol tutuşu ve kullanması harikadır.

sağolun hocam yedek parçası uygun, satımı kolay, bütçeme uygun sürüşüde rahat olunca fiesta tam oldu :) öğrenci arabası işte anca bu kadar:) Allah sizlerde daha iyilerini nasip eder inş.:rendeer:

Amin motosikletler için, ben de arabamı sattım geçen ay 73 tosba, içim gitti sonra ama.:)

sizn tosbada çok orjinal ve dik duruyor :) son pişmanlık fayda etmezmi ne :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

Hayırlı olsun. :rendeer:

Kazasız belasız sürüşler dilerim. :)

Allah razı olsun kanucancım nazara mı geldik ne arka tamponu sürttüm geçen gün:) İnş.sende gönlündeki araca sahip olursun:rendeer:

hayırlı olsun kardeş kazasız belasız bin...bennde bugun 2006 model 206 mı dod a bıraktım satıp motor alabilmek için :p

Mersin İl Temsilcisi
maşaallah, hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
tertemiz bir görüntüsü var, kazsız belasız kilometreler dilerim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar