[MT İstanbul] 14 Ocak '11 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

enteresan yaw.yeri burası değil ama akşam açtığım sticker ile ilgili konu silinmiş sanırım..insanlar oradan görüp ulaşmaya çalışıyorlardı...ama sitemizin farklı isimlere takıntısımı var anlamadım..sadece motosikletlerin dikkat çekmesi için yardımcı olalım istemiştim..konu taşındıysa bile ki sanmıyorum bulamıyorum....

yaaa abi konuyla pek ilgisi yok ama şu senin fotoğraftaki yavrucuk şu an kocaman bişey olmuştur heralde..bildim bileli kucağında öyle ufacık tefecik duruyor

Geçen ayların birinde gene tam o noktadn geçerken gördüğüm bir köpek vardı..Aynı tipte, tabi daha büyük..Duracak durumda değildim o anda ama sanırım resimdeki yavru idi o..Büyümüş kerata :)

enteresan yaw.yeri burası değil ama akşam açtığım sticker ile ilgili konu silinmiş sanırım..insanlar oradan görüp ulaşmaya çalışıyorlardı...ama sitemizin farklı isimlere takıntısımı var anlamadım..sadece motosikletlerin dikkat çekmesi için yardımcı olalım istemiştim..konu taşındıysa bile ki sanmıyorum bulamıyorum....

O Sticker'da başka bir sitenin reklamı olmasından mütvellit böyle bir durum yaşanmış olabilir..Ben seni uyaracaktım ama şimdi çıkıntılık yaptığımı sanırsın diye vaz geçmiştim :)

Bu arada benim mekana ulaşma saatimde değişiklik oldu arkadaşlar..
Ben epeyce geç geleceğim zira yarın acil bir toplantı talebi oldu okulda..
İşten geç çıkacağım ve işyerim Kemerburgaz'da..

Mekan gece yarısına kadar açık kalacağından ötürü bir şekilde orada olacağım ama saat meçhul..
Herkesten özür dilerim şimdiden..Elimde olmayan bir hadise malesef..

Ev sahipliği görevini yokluğumda Hersekli ve The Dude'a kitleyerek mesajıma son veriyorum :mrgreen:

enteresan yahu...amacımızın başka bir site reklamı olmadığı o kadar aşikarki...
bu kadar bencillik varken yaşanmaz usta burda...inanki zoruma gitti...
o zaman yönetimde bunun aynılarından yada benzerlerinden yaptırsın ve üyelerine ücretsiz 3er 5 er dağıtsında insanlar sitemiz bizler için bişey yapıyor desin..
işin diğer ilginç tarafıda konu siliniyor bir mesajla bari bildirin yaw..ara ara canım çıktı..selepsiz yazana ceza verme ama 2 harfle espri yapana çat 5 gün uzaklaştırma..ne ala memleket...:pr:

muhtemelen 19:30 civarı geleceğim,
hava şu an yağmurlu görünmüyor tahminlerde.

hava pazar günü için yağışlı gösteriyor...
umudumuz yağmaması yönünde benim lastiklerim elverişli değil...

Geziyi burada duyurursan ben de gelmek isterim.
Geçen yaz sıcağın bağrında gitmiştik, bir de kışın soğuk havada gitmeyi isterim.

Yok be usta..Şuanda orada kar vardır..Kar olmasa bile hava aşırı soğuktur..Geçen sene arabayla gitmeye kalkışmıştık da dokurcun köyüne güç bela varmış, sülüklü göl yoluna bakmaya bile gidememiştik..Her yer kar ve inanılmaz bir soğuk..
Doğu Anadolu gibi oluyor oralar kışın..Hem 1200 civarı rakım var hem de kuzey rüzgarlarına çok açık..
Gitmek isterim ama başkasının mesuliyetini almam..
Gene de gitmeden haber veririm siteye :)

İşim çıktı, ben gelemiyorum maalesef. :(

Ulen.. :)

nasipse samet arkadaşımla gelicem inşallah özelden ufak tefek sorunları çözmeye çalışıyoruz pendikten gelen varsa beraber gidelim...

Stickerlerle ilgili özel mesaj atmıştım o da silinmiş olabilirmi :silent:?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar