İstanbul MT Cruiser Buluşması / 14 Ocak 2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarih: 14 Ocak 2011

Saat: 19:00

Yer: www.dogalgazci.net (adrese buradan olaşabilirsiniz)

İlgilenen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız...

1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-....

Adından da anlaşılacağı gibi Cruiser-chopper-custom tarzı motorları sevenler,binenler,kullananlar ve bu tarz motorlara ileride sahip olmak isteyenler;daha da detaylı anlatırsak kendi tarzımızda ve konsepte uygun toplantılar,buluşmalar ayarlamak,ortak bir payda da anlaşmak,motorlarımızı geliştirmek,modifiye etmek,bakımını yapmak ve bilgi paylaşımında bulunmak ve bu tarz düşüncelerde olan arkadaşlarla tanışmak,büyümek ve genişlemek amacıyla atılan ilk adımın devamını bu cuma günü atıyoruz.
Chopper/Cruiser kullanıcısı olan ve bizim gibi düşünen tüm motorcu arkadaşları buluşma mekanına bekliyoruz.

Adından da anlaşılacağı gibi Cruiser-chopper-custom tarzı motorları sevenler,binenler,kullananlar ve bu tarz motorlara ileride sahip olmak isteyenler;daha da detaylı anlatırsak kendi tarzımızda ve konsepte uygun toplantılar,buluşmalar ayarlamak,ortak bir payda da anlaşmak,motorlarımızı geliştirmek,modifiye etmek,bakımını yapmak ve bilgi paylaşımında bulunmak ve bu tarz düşüncelerde olan arkadaşlarla tanışmak,büyümek ve genişlemek amacıyla atılan ilk adımın devamını bu cuma günü atıyoruz.
Chopper/Cruiser kullanıcısı olan ve bizim gibi düşünen tüm motorcu arkadaşları buluşma mekanına bekliyoruz.

:cat::cat::cat:

:cat::cat::cat:

cihan ne güzel açıklamışsım öyle :) :cat: üye fotoğrafını görünce aklıma geldi unutmadan yazayım dedim. şöyle bişey yapalım derim; önce toplantı ordan dürümcü oradan dorock ::xrock:: çok hareketli bir gece olur ha ? :bounce:

Son düzenleme:
bana uyar,zaten o gün sana sorcaktım arada unuttum,ne zaman dorock yapcaz diye,dürümcü toplantısında mehmet tufanda olcak sanırım,onunla daha önce burda da ben geçen sefer ordada konusmuştuk hava da kaldı.
Gerçi belki enginle de sonrasında bi planımız olabilir şimdi aklıma geldi gene geçen seferden adını koyduğumuz :)

arkadaşlar bekliyorum sizleri burda buluşur konuşuruz çig köfteler her zaman emrinize amade ancak acı sevmeyenler içinde bir şeyler düşünelim kendileri önceden yazınki ona göre hazırlık yapalım listemiz oluşsun bu arada

Vallaha Abi toplantı sonrası dürümcü falan derler ama ben iş çıkışı gelicem çok fena aç olurum ona göre :) buradan pideci arkadaşlara duyrulur :)

sizin güzel hatırınız için azcık acılı çiğköfte yiyebilirim :)

Geçen sefer utanıp yiyemediğim çiğköftelerin yerine bende yiyebilirim. Hatta duruyorsa o kalanaları bile yerim :) fena içime oturdu yaw sonradan.

Geçen sefer utanıp yiyemediğim çiğköftelerin yerine bende yiyebilirim. Hatta duruyorsa o kalanaları bile yerim :) fena içime oturdu yaw sonradan.

fotografa baktım da sanki orucluymussun ve ezan sesini bekliyomus gibi cıkmıssın kardesim. :queen:

üyelik istemiyo ki site..görememişsindir belki ..

Adres :Icerenkoy mah. Kayısdagı yolu cad. Birinci Aydinllik sok. 34/B
Atasehir / İstanbul

Ben sadece d gaz reklamını ve uyelık ıstedıgını goruyorum :silent: ALLAH ALLAH adresı soyle bı harıta ıle veya bılındık yerlerın ısımlerını kullanarak tarıf edersenınz daha kolay bulunur yada varda benmı goremıyorum :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------

Yav sondakı lınk ı tıklamak lazım galıba (iletisim) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar